Roma - Shakhtar Donetsk Canlı maç izle

Roma ile Manchester, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu maçında karşı karşıya geliyor. Saat 23:00’te başlayan müsabaka Bein Sports Max 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Roma - Shakhtar Donetsk  Canlı maç izle

Roma ile Shakhtar Donetsk UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Artur Soares Dias düdük çalacak.

Roma - Shakhtar Donetsk  maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 23:00’te başlayan müsabaka Bein Sports Max 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Roma - Shakhtar Donetsk  maçı muhtemel 11’ler…

Roma: Pau Lopez, Fazio, Roger, Gianluca Mancini, Rick Karsdorp, Amadou Diawara, Lorenzo Pellegrini, Spinazzola, Henrikh Mkhitaryan, Carles Perez, Pedro

Shakhtar Donetsk: Anatolii Trubin, Sergiy Kryvtsov, Vitao, Dodo, Matviyenko, Alan Patrick, Stepanenko, Bonfim, Taison, Solomon, Junior Moraes

Roma - Shakhtar Donetsk  maçı sakat ve cezalılar

Roma: Federico Fazio (Sakat), Juan Jesus (Sakat), Jordan Veretout (Sakat), Nicolo Zaniolo (Sakat), Roger Ibanez (Şüpheli), Marash Kumbulla (Şüpheli), Riccardo Calafiori (Şüpheli)

Shakhtar Donetsk: Taras Stepanenko (Sakat), Davit Khocholava (Sakat), Fernando (Sakat), Marquinhos Cipriano (Sakat)

Roma - Shakhtar Donetsk  iddia oranları

Roma: 1.42

Beraberlik: 3.60

Shakhtar Donetsk: 4.00

2,5 gol üstü: 1.48

2,5 gol altı: 1.95

Roma Favoriler Arasında

Roma, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu’nda aldığı Braga galibiyetlerinin ardından İtalya Serie A Ligi’nde vites yükseltti. Braga’yı 3-1 ve 2-0’lık skorlarla geçmeyi başaran Paulo Fonseca ve ekibinde Dzeko ve Mayoral 2 maça da golleriyle tura damga vururken, Dzeko’nun sakatlığının ardından ev sahibi ligde Fiorentina ve Genoa’yı mağlup etmeyi başarsa da, hem Mayoral’ın hem de Roma’nın hücum performansı düşüşe geçti. Kazanmaktan vazgeçmeyen ve Fonseca yönetiminde iyi bir Avrupa serüveni geçiren Roma, UEFA Avrupa Ligi sahnesinde şampiyonluğun ilk 5 favorisi arasında yer alıyor.

Shakhtar Donetsk Deplasmanda Umutlu

Luis Castro, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Ukrayna Premier Ligi’nde istediği hücum futbolunu oynatmakta zorlanırken, devler sahnesine veda eden Shakhtar Doentsk, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu’nda savunmacı bir takım olarak sahaya çıkarken Maccabi Tel Aviv karşısında 2 maçtan da istediğini aldı ve kalesinde gole izin vermeyen konuk ekip, 2 maçtan da gol yemeden çıkmayı başardı. Ukrayna Premier Ligi’nde ise son 4 haftada sadece 1 gol yiyen Shakhtar Donetsk, Castro yönetiminde iyi bir oyun anlayışı ile yoluna devam ederken, son haftalarda gol adına zorlanan Roma deplasmanından avantajla çıkmak istiyor.