Samsunspor Fenerbahçe CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in de heyecan 2.hafta maçında Samsunspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaşıyor. Futbolseverler Samsunspor Fenerbahçe canlı izle Samsunspor Fenerbahçe şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Samsunspor Fenerbahçe canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Samsunspor Fenerbahçe canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Samsunspor Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor Fenerbahçe şifresiz izleme linki...

Samsunspor Fenerbahçe CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’de 2.hafta heyecanı oynanacak iki maçla tamamlanacak. Bu doğrultuda ilk hafta maçında evinde konuk ettiği Gaziantep FK’yı 2-1 yenerek lige galibiyetle başlayan Fenerbahçe, lige Sivasspor beraberliği ile başlayan Samsunspor’a konuk oluyor.

SAMSUNSPOR FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Samsunspor ile Fenerbahçe arasındaki Trendyol Süper Lig 2. hafta maçı 21 Ağustos Pazartesi günü Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 21.00'da başlayan maçı hakem Volkan Bayarslan yönetiyor. Bayarslan’ın yardımcılıklarını ise Mustafa Savranlar ve Candaş Elbil yapıyor. VAR’da Hakan Ceylan, AVAR’da Serkan Tokat görev alırken maçın dördüncü hakemliğini ise Direnç Tonusluğu üstleniyor.

Samsunspor Fenerbahçe maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Samsunspor Fenerbahçe şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Samsunspor Fenerbahçe maçını canlı izlemek için Digiturk ve TODD uygulaması üyeliği gerekmektedir.

FENERBAHÇE’NİN EKSİKLERİ

Sarı-lacivertli ekipte Rodrigo Becao, Samet Akaydın, Emre Mor, Bright Osayi-Samuel, Luan Peres, Miguel Crespo, Miha Zajc, Serdar Dursun ve Burak Kapacak kadroda yer almadı.

SAMSUNSPOR FENERBAHÇE MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SAMSUNSPOR FENERBAHÇE MAÇI İLK 11’LERİ

Samsunspor: Okan, Zeki, Alim, Drongelen, Bola, Kingsley, Taylan, Ntcham, Bennaser, Fofana, Marius

Fenerbahçe: İrfan Can, Ferdi, Serdar, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Mert Hakan, Fred, Cengiz, Tadic, Dzeko.