Sivasspor Fenerbahçe CANLI İZLE

Süper Lig'in 32. hafta maçında Sivasspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Sivasspor Fenerbahçe canlı izle Sivasspor Fenerbahçe şifresiz canlı izle aramaları sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Sivasspor-Fenerbahçe canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Sivasspor Fenerbahçe canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Sivasspor Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Sivasspor Fenerbahçe şifresiz izleme linki...

Sivasspor Fenerbahçe CANLI İZLE

Süper Lig bu akşam kritik maça ev sahipliği yapıyor. Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor ile kozlarını paylaşıyor. Sarı Lacivertli takım Jorge Jesus yönetiminde zirve yarışında Galatasaray ile olan puan farkını kapatmak istiyor.

Riza Çalımbay'ın çalıştırdığı Sivasspor, son 5 maçında üç galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyet alarak 37 puanla 11'inci sırada yer alıyor. Fenerbahçe ise son 5 maçından üç galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyetle 64 puanala ikinci sırada yer alıyor.

KANARYA, SİVAS'TA KAZANAMIYOR

Sarı-lacivertliler, Sivas'ta son galibiyetini Nisan 2018'de 2-1'lik skorla aldı. Bu tarihten sonra 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan mücadelelerde ev sahibi ekibin 4 maçlık yenilmezlik serisi bulunuyor. Sivas temsilcisi, bu süreçte 1 galibiyet elde ederken, 3 müsabakada da taraflar yenişemedi.

KUPADA DA RAKİPLER

Sivasspor ile Fenerbahçe bu sezon Ziraat Türkiye Kupası yarı final turunda da eşleşti. İki maçlık eleme usulüne göre oynanacak yarı finalde ilk maç 3 Mayıs Çarşamba günü Sivasspor'un ev sahipliğinde yapılacak.

SİVASSPOR FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Süper Lig’de zirve yarışını yakından ilgilendiren Sivasspor - Fenerbahçe maçı saat 19.00’da başlıyor. Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynanan maçta hakem Zorbay Küçük düdük çalıyor.

Sivasspor Fenerbahçe maçı beIN Sports 1 HD ekranlarından naklen yayınlanacak.

Sivasspor Fenerbahçe şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Sivasspor Fenerbahçe maçı canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

SİVASSPOR FENERBAHÇE ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SİVASSPOR FENERBAHÇE MAÇININ İLK 11'LERİ BELLİ OLDU

Sivasspor: Ali Şaşal, Murat, Aaron, Goutas, Ziya, Hakan Arslan, Charisis, Saiz, Erdoğan, Gradel, Yatabare

Fenerbahçe: İrfan, Osayi, Serdar, Samet, Peres, Arao, İrfan Can, Arda, Ferdi, Valencia, Pedro