Trabzonspor Beşiktaş CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 5.haftası dev bir maça sahne oluyor. Trabzonspor ile Beşiktaş karşılaşıyor. Futbolseverler Beşiktaş Trabzonspor canlı izle Beşiktaş Trabzonspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Beşiktaş Trabzonspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Beşiktaş Trabzonspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Beşiktaş Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Trabzonspor şifresiz izleme linki...

Trabzonspor Beşiktaş CANLI İZLE

Milli maç arasının sona ermesinin ardından Trendyol Süper Lig’de 2023-2024 sezonu heyecanı 5.hafta maçlarıyla sürüyor. Bu kapsamda ligin 4.haftasında Kasımpaşa’yı 5-1 yenen Trabzonspor, Sivasspor’u 2-0 yenen Beşiktaş’ı Trabzon’da konuk ediyor.

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasındaki Trabzonspor- Beşiktaş maçı, 17 Eylül Pazar (bugün) Şenol Güneş Spor Kompleksi Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 19.00’da başlayan maçı hakem Volkan Bayarslan yönetiyor. Bayarslan’ın yardımcılıklarını ise Serkan Çimen ve Deniz Caner Özaral yapıyor. Mücadelenin dördüncü hakemliğini ise Tugay Kaan Numanoğlu yapıyor.

Trabzonspor Beşiktaş maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Trabzonspor Beşiktaş şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Trabzonspor Beşiktaş maçını canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI İLK 11’LERİ

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Mehmet Can Aydın, Rayyan Baniya, Benkovic, Eren Elmalı, Mendy, Bakasetas, Bardhi, Abdülkadir Ömür, Visca, Onuachu

Beşiktaş: Mert Günok, Rosier, Necip Uysal, Colley, Onur Bulut, Hadziahmetovic, Salih Uçan, Gedson, Rashica, Rebic, Cenk Tosun

TRABZONSPOR’UN EKSİKLERİ

Trabzonspor'da bu müsabaka öncesi Mislav Orsic, Joaquin Fernandez ve Hüseyin Türkmen'in sakatlıkları bulunuyor.

Karadeniz ekibinde yeni transferler Paul Onuachu, Batista Mendy, Berat Özdemir ve Umut Güneş'in ilk kez maç kadrosunda yer almaları bekleniyor.

BEŞİKTAŞ’IN EKSİKLERİ

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, bel ağrısı tanısı ile tedavisi süren Daniel Amartey kadroda yer almadı.

TRABZONSPOR – BEŞİKTAŞ REKABETİ

Trabzonspor'un 2-0'lık galibiyetiyle 11 Ekim 1973'te başlayan 50 yıllık rekabette, geride kalan 136 resmi karşılaşmanın 54'ünü Beşiktaş, 47'sini bordo-mavili ekip kazandı, 35 maçta ise taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı. Siyah-beyazlıların 187 golüne, bordo-mavililer 153 golle karşılık verdi.

Trabzonspor ile Beşiktaş arasında ligde yapılan maçlardaki galibiyet sayısında bir farkla siyah-beyazlıların üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 100 lig müsabakasında Beşiktaş 37, Trabzonspor 36 galibiyet aldı, 27 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Ligde Beşiktaş'ın attığı 142 gole, Trabzonspor 115 golle karşılık verdi.

TRABZON’DAKİ LİG MAÇLARINDA ALINAN SONUÇLAR

Trabzonspor, sahasında yaptığı lig maçlarında Beşiktaş'a karşı üstünlüğü bulunuyor. İki takım Trabzon'da 49 kez karşı karşıya gelirken, bordo-mavili ekip bunların 23'ünü kazandı. Beşiktaş 15 kez sahadan galip ayrılırken, taraflar 11 maçta ise eşitliği bozamadı. Söz konusu maçlarda Trabzonspor 68, Beşiktaş ise 61 gol attı.

Geçen sezonun iki takım arasında oynanan maçlarda İstanbul'da oynanan ilk maç 2-2 Trabzon'da oynanan maç ise 0-0 beraberlikle sonuçlanmıştı. 2005-2006 sezonunda Trabzon'da yapılması gereken lig mücadelesi, bordo-mavili takımın cezası nedeniyle İzmir'de oynanmış ve Beşiktaş 2-1 galip gelmişti.

FARKLI SKORLU GALİBİYETLER

Beşiktaş, bordo-mavili takım karşısındaki en farklı galibiyetini 20 Kasım 1993'te İstanbul'da yapılan lig maçında 7-1'lik skorla aldı. Siyah-beyazlılar ayrıca, rakibini 2001-2002 ve 2003-2004 sezonlarında 5-0, 1994-1995'te de 4-0 yendi.

Trabzonspor ise Beşiktaş karşısındaki en farklı galibiyetini 11 Mart 1997'de Ankara'daki Başbakanlık Kupası maçında 4-0'lık sonuçla elde etti.