Trabzonspor Beşiktaş CANLI İZLE

Süper Lig'in 29. hafta maçında Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Trabzonspor Beşiktaş canlı izle Trabzonspor Beşiktaş şifresiz canlı izle aramaları sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Trabzonspor - Beşiktaş canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Trabzonspor Beşiktaş canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Trabzonspor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Beşiktaş şifresiz izleme linki...

Trabzonspor Beşiktaş CANLI İZLE

Süper Lig bu akşam kritik maça ev sahipliği yapıyor. Süper Lig'de Trabzonspor, evinde Beşiktaş ile kozlarını paylaşıyor. Bordo mavili takım İhsan Derelioğlu yönetiminde zorlu maçı kazanmak istiyor.

Şenol Güneş'in çalıştırdığı Beşiktaş, son 5 maçını da kazanarak 55 puanla 3'üncü sırada yer alıyor. Trabzonspor ise son 5 maçından iki galibiyet ve üç mağlubiyet taraftarlarını üzdü.

EKSİKLER DİKKAT ÇEKİYOR

Siyah-beyazlı takımda 3 futbolcu, Trabzonspor karşısında takımdaki yerlerini alamayacak.

Sakatlığı bulunan futbolculardan Cenk Tosun ve ameliyat edilen Tayyip Talha Sanuç ile sarı kart cezalısı Amir Hadziahmetovic, müsabakada forma giyemeyecek.

Trabzonspor'da karşılaşma öncesi önemli eksikler bulunuyor.

Bordo-mavili takımda Dorukhan Toköz ve Serkan Asan'ın uzun süreli sakatlıkları devam ederken Abdülkadir Ömür ve Edin Visca'nın da karşılaşmada oynama ihtimalinin zor olduğu açıklandı.

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Süper Lig’de zirve yarışını yakından ilgilendiren Trabzonspor - Beşiktaş maçı saat 20.30’da başlıyor. Trabzon Stadyumu’nda oynanan maçta hakem Volkan Bayarslan düdük çalıyor.

Trabzonspor Beşiktaş maçı beIN Sports 1 HD ekranlarından naklen yayınlanacak.

Trabzonspor Beşiktaş şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Trabzonspor Beşiktaş maçı canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

 DEV DERBİDE İLK 11'LER BELLİ OLDU

Trabzonspor: Uğurcan, Eren, Hüseyin, Denswil, Larsen, Peres, Siopis, Bakasetas, Abdülkadir, Markovic, Gomez

Beşiktaş: Mert, Onur, Omar, Saiss, Masuaku, Salih, Maxim, Gedson, Ghezzal, Redmond, Aboubakar

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN