Trabzonspor Hatayspor CANLI MAÇ İZLE

Süper Lig 2022-2023 sezonunun ikinci haftasının ilk maçı Trabzonspor ile Hatayspor arasında oynanacak. 2021-2022 sezonunun şampiyonu Trabzonspor, ligin ilk haftasında İstanbulspor’la oynamış ve galibiyeti elde etmişti. Peki, Trabzonspor Hatayspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? bein sports 1 kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak maç için nefesler tutuldu. Trabzonspor Hatayspor maçının muhtemel 11'leri de merak konusu oldu. İşte, tüm detaylar...

Trabzonspor Hatayspor CANLI MAÇ İZLE

Süper Lig'in yeni sezonunun ikinci haftası başlıyor. İlk maçta İstanbulspor'u 2-0 mağlup eden Trabzonspor ikinci haftanın ilk maçında rakini Hatayspor ile kozlarını paylaşacak. 12 Ağustos 2022 Cuma günü, yani bugün saat 21:00'de Akyazı Stadı'nda başlayacak olan zorlu maç bein sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.. Yeni sezonda fırtınalar estirmeye gelen Abdullah Avcı yönetimindeki Bordo-Mavililer, ligde 2’de 2 yapıp moral bularak salı günü Kopenhag deplasmanına gştmek istiyor. Peki, Trabzonspor Hatayspor maçının muhtemel 11'leri kim? İşte tüm detaylar...

TRABZONSPOR HATAYSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig'in 2022-2023 sezonunun ikinci haftasının ilk mücadelesi olan Trabzonspor- Hatayspor maçı, Akyazı Stadı'nda oynanacak. Büyük mücadele, saat 21:00'de başlayacak ve  bein sports 1 üzerinden canlı yayınlanacak. Trabzonspor'da Hamsik, Serkan, Hüseyin ve Peres’in sakatlıkları bulunuyor. 

Bordo-Mavililer, 3.5 ayın ardından Akyazı’da sevenleriyle buluşuyor. Süper Kupa'yla sezona başlayan Trabzonspor'da, Stoperde Dorukhan, Denswil’e göre bir adım önde yer alıyor. Orta sahanın ise Siopis-Bakasetas- Abdülkadir şeklinde olabileceği düşünülüyor.  Abdülkadir Bitigen'in düdük çalacağı Trabzonspor - Hatayspor maçının muhtemel 11'leri ise belli oldu.

Trabzonspor Hatayspor maçı muhtemel 11'ler...

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Dorukhan, Hugo, Eren, Sıopıs, Bakasetas, Abdülkadır, Vısca, Trezeguet, Cornelıus

Hatayspor: Erce, Sadık, Burak, Falette, Adekugbe, Boudjemaa, Aabid, Ribeiro, Saint Louis, Lobjanidze, Kaabi

Trabzonspor, Süper Lig'in geçtiğimiz sezonunun 35. haftasında sahasında Fraport TAV Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluğunu ilan etmişti. O karşılaşmanın ardından ilk kez, taraftarı önüne çıkacak.