Türkiye Japonya CANLI İZLE

A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında 21 yıl sonra Japonya ile karşılaşıyor. Futbolseverler Türkiye Japonya canlı izle Türkiye Japonya şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Türkiye Japonya canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Türkiye Japonya canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Türkiye Japonya maçı saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Japonya şifresiz izleme linki...

Türkiye Japonya CANLI İZLE

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri kapsamında D Grubu’nun beşinci maçında karşılaştığı Ermenistan ile 1-1 berabere kalan A Milli Takım, milli maç arasında bu kez Japonya ile hazırlık maçında karşı karşıya geliyor.

TÜRKİYE- JAPONYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Türkiye ile Japonya arasındaki hazırlık maçı, 12 Eylül Salı günü (bugün) Belçika’nın Gent kentinde bulunan Cegeka Arena'da oynanıyor.

Saat 15.20’de başlayan müsabakayı Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Allard Lindhout yönetiyor. Lindhout'un yardımcılıklarını Rens Bluemink ve Roy de Nas yaparken maçın dördüncü hakemlik görevini Jonathan Lardot yapıyor. Müsabakanın VAR koltuğunda Erwin Blank, AVAR koltuğunda ise Ingmar Oostrom görev alıyor.

Türkiye Japonya maçı şifresiz canlı nasıl izlenir? sorusu araştırılıyor. Türkiye Japonya maçı, TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

TRT 1, Digiturk 23, D Smart 26, Kablo TV 22, Tivibu 22, Turkcell TV+ 21, Fil Box 20, Vodafone TV 21 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

TÜRKİYE- JAPONYA MAÇINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TÜRKİYE JAPONYA MAÇI İLK 11’LERİ

Türkiye: Uğurcan Çakır, Onur Bulut, Ozan Kabak, Çağlar Söyüncü, Mert Müldür, Orkun Kökçü, Salih Özcan, Salih Uçan, İrfan Can Kahveci, Yusuf Sarı, Bertuğ Yıldırım.

Japonya: Osako, Sugawara, Itakura, Tomiyasu, H.Ito, Morita, Endo, J.Ito, Kamada, Mitoma, Ueda.

TÜRKİYE- JAPONYA REKABETİ

Üçüncü kez rakip olacak Türkiye ve Japonya arasındaki son mücadele 2002 Dünya Kupası'nda oynandı. Ay-yıldızlı ekip, 18 Haziran 2002'de oynanan son 16 turu mücadelesini 1-0 kazanarak Dünya Kupası'nda adını çeyrek finale yazdırdı.

Japonya'nın Güney Kore ile ev sahipliğini yaptığı Dünya Kupası'nda milli takıma çeyrek finali getiren golü Ümit Davala attı.

İKİ TAKIM BİRER KEZ KAZANDI

Türkiye ile Japonya bugüne kadar yalnızca 2 kez karşı karşıya geldi. Biri özel biri resmi olan karşılaşmalarda, iki takım da 1-0'lık sonuçlarla birer galibiyet elde etti.

Takımlar arasındaki tarihteki ilk mücadele 15 Haziran 1997'de oynandı. Japonya'nın Nagai şehrinde oynanan Kirin Kupası mücadelesini Japonya, Morishima'nın golüyle kazandı.

A Milli Futbol Takımımızın 41. sırada yer aldığı FIFA Dünya sıralamasında Japonya 20. sırada bulunuyor. Japonya, Asya Futbol Konfederasyonuna üye ülkeler arasında ise 1 numarada yer alıyor.

JAPONLAR SON MAÇTA ALMANYA’YI FARKLI YENDİ

Japon Milli Takımı, iki gün önce oynadıkları hazırlık maçında da Almanya'yı deplasmanda 4-1 mağlup etti. Japonya'nın golleri Ito, Ueda, Asano ve Tanaka'dan geldi.

Almanya Futbol Federasyonu, bu karşılaşmanın ardından milli takım teknik direktörü Hansi Flick ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.