Türkiye Macaristan CANLI İZLE

Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) öncesi hazırlık maçında Macaristan ile karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Türkiye Macaristan canlı izle Türkiye Macaristan şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Türkiye Macaristan canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Türkiye Macaristan canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Türkiye Macaristan maçı saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Macaristan şifresiz izleme linki...

Türkiye Macaristan CANLI İZLE

Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 (Avrupa Futbol Şampiyonası) öncesi hazırlık maçları yapıyor. Bu kapsamda teknik direktör Vincenzo Montella’nın öğrencileri Macaristan ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Milliler bu maçı kazanarak EURO 2024 öncesi moral bulmayı ve eksiklerini görmeyi amaçlıyor.

TÜRKİYE MACARİSTAN MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) öncesi Türkiye, hazırlık maçında Macaristan ile karşılaşıyor. Türkiye – Macaristan hazırlık maçı 22 Mart Cuma günü Macaristan’ın başkenti Budapeşte’deki Puskás Aréna Stadyumu’nda oynanıyor.

TSİ ile 22.45’te başlayan maçı Polonya Futbol Federasyonu'ndan Bartosz Frankowski yönetiyor. Frankowski'nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Marcin Boniek ve Jakub Winkler üstleniyor.  Maçta dördüncü hakem olarak Daniel Stefanski, VAR olarak Pitotr Lasyk, AVAR olarak ise Krzysztof Jakubik görev yapıyor.

Türkiye Macaristan maçı şifresiz canlı nasıl izlenir? sorusu araştırılıyor. Türkiye Macaristan maçı, TRT Spor kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

TRT Spor, Digiturk 86, D Smart 86, Kablo TV 133, Tivibu 85, Turkcell TV+ 70 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

TÜRKİYE- MACARİSTAN MAÇINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TÜRKİYE MACARİSTAN MAÇI İLK 11’LERİ

Türkiye: Mert, Zeki, Samet, Ozan, Rıdvan, İsmail, Hakan, Orkun, Yunus, Kenan, Enes.

Macaristan: Gulacsi, Lang, Balogh, Szalai, Nego, Nagy, Schafer, Kerkez, Sallai, Szoboszlai, Varga

TÜRKİYE’NİN 623.MAÇI

Ay-yıldızlılar, 101 yıllık tarihinde 341'i resmi, 281'i özel toplam 622 maç oynayıp, biri hükmen olmak üzere 242 galibiyet, 147 beraberlik ve 233 yenilgi yaşadı.

Milli takım, 266'sı deplasmanda, 272'si evinde, 84'ü de tarafsız sahada çıktığı maçlarda, 3'ü hükmen galibiyetten olmak üzere toplam 851 gol attı, kalesinde 888 gol gördü.

Bugüne kadar 91 farklı ülke milli takımıyla mücadele eden milliler, 622 karşılaşmanın 538'ini Avrupa, 34'ünü Asya, 24'ünü Afrika, 23'ünü Amerika, 3'ünü de Okyanusya temsilcileriyle yaptı.

Milliler, 622 maçta tek hükmen galibiyeti Yunanistan karşısında aldı.

Türkiye ile Yunanistan arasında 17 Kasım 2015'te Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapılan özel müsabaka 0-0 sona erdi. Bu müsabakadan 6 ay sonra FIFA, Yunanistan'ın kural dışı futbolcu oynattığı gerekçesiyle karşılaşmayı Türkiye lehine 3-0 tescil etti.

Öte yandan, Türkiye'nin 21 Mayıs 2014'te deplasmanda Kosova ile yaptığı ve 6-1 kazandığı özel maç, söz konusu tarihte Kosova'nın UEFA ile FIFA üyesi olmaması nedeniyle değerlendirmeye alınmadı.

MİLLİ TAKIM’IN VİNCENZO MONTELLA YÖNETİMİNDEKİ BEŞİNCİ MAÇI

Türkiye, İtalyan teknik adam Vincenzo Montella yönetiminde beşinci maçına Macaristan karşısında çıktı.

Montella yönetiminde oynadığı ilk üç karşılaşmayı kazanan Türkiye, dördüncü maçında ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Bu maçlarda 9 gol atan milliler, kalesinde 3 gol gördü.

Ay-yıldızlı ekip, Montella yönetimindeki ilk maçına deplasmanda Hırvatistan karşısında çıktı ve sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Milli takım, İtalyan teknik adam idaresinde oynadığı ikinci maçta ise Konya'da Letonya'yı 4-0 mağlup etti.

Türkiye, Vincenzo Montella ile oynadığı üçüncü karşılaşmada deplasmanda Almanya'yı 3-2 ile geçti.

TÜRKİYE – MACARİSTAN REKABETİ

A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Macaristan ile tarihinde 15. kez karşı karşıya geliyor.

İki ülke A milli takımları arasında 8'i resmi ve 6'sı özel olmak üzere oynanan 14 maçta, Macaristan'ın galibiyet sayısında üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 14 maçtan 4'ünü Türkiye kazanırken, Macaristan bu süre içinde 8 kez sahadan galip ayrıldı, 2 maç ise berabere bitti.

Türkiye'nin toplam 15 golüne, Macaristan 28 golle yanıt verdi.

Türkiye ile Macaristan arasında şimdiye kadar 8 resmi maç yapıldı. Türk Milli Takımı, Macaristan karşısında elde ettiği 4 galibiyetten 3'ünü resmi maçlarda elde etti. Resmi karşılaşmalarda rakibine 3 kez yenilen ay-yıldızlı ekip, 2 maçta da sahadan beraberlikle ayrıldı.

1996 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda Budapeşte'de yapılan maç 2-2 bitti, İstanbul'da yapılan rövanşı Türkiye 2-0 kazandı.

2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda Türkiye, deplasmanda 1-0, İstanbul'da ise 3-0 galip geldi.

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Budapeşte'te yapılan müsabakada Macaristan, Türkiye'ye 3-1 üstünlük kurarken, İstanbul'daki karşılaşma ise 1-1 sona erdi.

İki takım arasında 3 Eylül 2020'de İstanbul'da oynanan UEFA Uluslar Ligi karşılaşmasını ise Macaristan 1-0 kazandı.

UEFA Uluslar Ligi'nde 18 Kasım 2020'de deplasmanda oynanan karşılaşmayı da Macaristan 2-0 galip tamamladı.

MİLLİ TAKIM, MACARİSTAN’A FARKLI YENİLDİ

Türkiye, 97 yıllık tarihindeki en farklı skorlu yenilgilerinden birini, rakibi Macaristan karşısında aldı.

Ay-yıldızlı ekip, 4 Nisan 1984 tarihinde İstanbul yapılan özel maçta Macaristan'a 6-0 yenildi.

A Milli Futbol Takımı, Macaristan'ın B milli takımı ile de 2 özel maç yaptı.

Türkiye, 17 ve 22 Nisan 1932 tarihlerinde yapılan 2 maçı 2-1 ve 4-1'lik skorlarla kaybetti.