Young Boys - Ajax Canlı maç izle

Young Boys ile Manchester, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu maçında karşı karşıya geliyor. Ajax, 3-0 galip olduğu maçın rövanşında deplasmanda Young Boys’a konuk oluyor. Saat 23:00’te başlayan müsabaka Bein Sports Max 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Young Boys - Ajax Canlı maç izle

Young Boys ile Ajax UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Ajax, 3-0 galip olduğu maçın rövanşında deplasmanda Young Boys’a konuk oluyor. Maçta hakem Bobby Madden düdük çalacak.

Young Boys - Ajax maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 23:00’te başlayan müsabaka Bein Sports Max 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Young Boys - Ajax maçı muhtemel 11’ler…

Young Boys: David von Ballmoos, Cedric Zesiger, Lefort, Ngamaleu, Aebischer, Lauper, Hefti, Lustenberger, Fassnacht, Meschack, Elia Meschack

Ajax: Stekelenburg, Edson Alvarez, Devyne Rensch, Nicolas Tagliafico, Jurrien Maduro, Ekkelenkamp, Gravenberch, Dusan Tadic, Davy Klassen, Haller, Neres

Young Boys - Ajax maçı sakat ve cezalılar

Young Boys: David Von Ballmoos (Sakat), Christopher Martins (Sakat), Ulisses Garcia (Sakat), Michel Aebischer (Cezalı), Mohamed Camara (Şüpheli), Esteban Petignat (Sakat)

Ajax: Daley Blind (Şüpheli), Sebastien Haller (Sakat Andre Onana (Cezalı), Perr Schuurs (Şüpheli), Noussair Mazraoui (Sakat), Jurrien Timber (Sakat)

Young Boys - Ajax iddia oranları

Young Boys: 2.75

Beraberlik: 3.60

Ajax: 1.75

2,5 gol üstü: 1.28

2,5 gol altı: 2.55

Young Boys’ta Moraller Bozuk

Young Boys’ta moraller bozuk. Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Ajax ile karşılaşan Young Boys, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrılan taraf oldu. İsviçre Süper Ligi’nde son haftalarda da galibiyet alamamaya başladılar. Ajax karşısında ilk maçta alınan mağlubiyet ile çeyrek final şansları oldukça zorlaştı. Young Boys’un turu geçebilmesi için 4 farklı galibiyet alması gerekiyor. Maç öncesinde Young Boys’ta önemli bir eksik bulunmuyor.

Ajax Moralli

Ajax’ta moraller yerinde. Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında, iç sahada konuk ettikleri Young Boys’u 3-0 ile geçmeyi başlardılar. Bu galibiyet ile tur kapısını araladıklarını belirtelim. Young Boys deplasmanında turu bu sonuçtan vermeleri, büyük bir sürpriz olur. Bir önceki turda da Lille karşısında kazanmayı başararak turu geçmişlerdi. Hollanda Eredivisie’de ise liderliğini sürdüren Ajax, geçtiğimiz hafta sonu PEC Zwolle deplasmanından 2-0’lık galibiyet ile döndü. Maç öncesinde Ajax’da Onana ve Daley Blind kadroda yer almıyor.