Canlı tavuğu dev yılana yem yaptılar... Önüne bir kova koyup tuzak kurdular... Bir anda dev cüssesiyle ortaya çıkıp tavuğa yöneldi

Su kenarında kurulan tuzağın görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Piton avlamak için kurulan tuzağın en dikkat çekici yanı yem olarak canlı bir tavuk kullanılması oldu. Genişçe bir borunun diğer ucuna koyulan canlı tavuğu gören devasa cüsseli yılan borunun içine sıkışıp kaldı.

Sosyal medyada paylaşılan piton tuzağı dikkat çekti. Avcılar pek çok farklı türde tuzaklar kurarak hayvanları avlıyorlar. Bazıları oldukça tuhaf mekanizmalara sahip tuzaklarda kullanılan yemler de değişiyor. Paylaşılan görüntülerde, tuzak mekanizması ne kadar ilgi çekiciyse yem ondan çok daha fazla ilgi çekiciydi. Çünkü kullanıcılan yem, küçük canlı bir tavuktu. 

Canlı tavuğu dev yılana yem yaptılar... Önüne bir kova koyup tuzak kurdular... Bir anda dev cüssesiyle ortaya çıkıp tavuğa yöneldi - Resim : 1

SUDA SÜZÜLEREK GELDİ

Tam su kenarında kurulan tuzağa doğru suyun içinden gelen dev yılan, tavuğun kokusunu alınca o yöne doğru gitti. Ancak tavuğa zarar veremeden tuzağa takıldı. İlginç tuzak, işe yaradı ve yılanı yakalamayı başardı.