Canlı yayında telefonu yere düşünce iç çamaşırı göründü! Spiker gülmemek için kendini zor tuttu, stüdyodakiler ne yapacağını şaşırdı

Fransız LCI kanalına telefon bağlantısı gerçekleştiren Hükümetlerarası İklim Değişikliği Paneli Üyesi ve İklim Sorunları Uzmanı Belçikalı araştırmacı François Gemenne, canlı yayında telefonu düşürünce gündem oldu. Telefonun yere düşmesiyle iç çamaşırı görünen Gemenne, telefonunu hemen yerden kaldırdı. O anlarda spiker gülmemek için kendini zor tutarken, stüdyodakiler ne yapacağını şaşırdı.

Hükümetlerarası İklim Değişikliği Paneli Üyesi ve İklim Sorunları Uzmanı Belçikalı araştırmacı François Gemenne, katıldığı bir televizyon programında canlı yayında sırasında telefonunu düşürünce iç çamaşırı göründü.

Gemenne bir televizyon kanalının canlı yayına uzaktan bağlanarak soruları yanıtlamak istedi. Canlı yayın sırasında masanın üzerinde bulunan telefon aniden düşünce ortaya ilginç görüntüler çıktı. Uzman ismin altında iç çamaşırı olduğu düşen kameranın açısında siyah boxerının görünmesiyle ortaya çıktı.

Canlı yayında telefonu yere düşünce iç çamaşırı göründü! Spiker gülmemek için kendini zor tuttu, stüdyodakiler ne yapacağını şaşırdı - Resim : 1

STÜDYODAKİLER NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI

Fransız LCI kanalına konuk olarak Türkiye ve Yunanistan’daki şiddetli yağışlara ilişkin açıklamalar yaptığı sırada François Gemenne’in görüntülü görüşme gerçekleştirdiği telefonu aniden düştü. Panikle kamerayı almaya çalıştığı sırada Gemenne’in iç çamaşırı gözüktü.

François Gemenne, canlı yayın kazası sonrası sosyal medya hesabından paylaştığı tweette "Ahlak: Video konferans görüşmeleri için bile her zaman pantolon giyin." ifadelerini kullandı.