Cannes'a bu sene Filistin'e destek veren ünlüler damga vurdu! Ünlü yönetmenin kapanış törenindeki kıyafeti çok konuşuldu!

77. Cannes Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu. Türkiye'den de ünlü isimlerin katıldığı ve sonrasında da tartışma konusu olan festivale Filistin için destek veren ünlüler damga vurdu. Pek çok ünlü ismi hafta boyunca kıyafetleri üzerinden Filistin'in yanında olduklarını gösterdi. Festivalin kapanış törenine ise Faslı yönetmen Asmae El Moudir damga vurdu.

14-25 Mayıs arasında gerçekleştirilen  77. Cannes Film Festivali'nde ödüller sahiplerini bulurken, festivale birbirinden ünlü isimler katıldı. 

Bilindiği üzere, festivalde siyasi bir gönderme yapmak yasak. Ancak pek çok ünlü isim bu yasağı Filistin'in yanında olduğunu göstermek adına kırmızı halıda yürürken giydikleri kıyafetler ile deldi ve sessiz eylemde bulundu. 

Cannes'a bu sene Filistin'e destek veren ünlüler damga vurdu! Ünlü yönetmenin kapanış törenindeki kıyafeti çok konuşuldu! - Resim : 1

Tıpkı Cate Blanchett'ın yaptığı gibi, ünlü model Bella Hadid de Filistin dayanışmasının bir işareti haline gelen kefiye elbisesiyle dayanışmanın bir parçası olmuştu.

Cannes'a bu sene Filistin'e destek veren ünlüler damga vurdu! Ünlü yönetmenin kapanış törenindeki kıyafeti çok konuşuldu! - Resim : 2

Bu iki ismin yanı sıra kırmızı halıda pek çok ismin Filistin dayanışmasının sembolü haline gelen karpuz figürünü kullandığını görmüştük.

Cannes'a bu sene Filistin'e destek veren ünlüler damga vurdu! Ünlü yönetmenin kapanış törenindeki kıyafeti çok konuşuldu! - Resim : 3

Bu kez de festivalin kapanış gecesinde Faslı yönetmen Asmae El Moudir, eldivenine diktirdiği Filistin bayrağıyla bu sessiz dayanışmanın bir parçası oldu.

Cannes'a bu sene Filistin'e destek veren ünlüler damga vurdu! Ünlü yönetmenin kapanış törenindeki kıyafeti çok konuşuldu! - Resim : 4