Cansu Taşkın, Yılmaz Erdoğan'a 1 yıldır ulaşamıyordu! Ortaya çıkan yeni görüntülerde dikkat çeken tişört detayı

Ünlü komedyen ve yapımcı Yılmaz Erdoğan'ın Cansu Taşkın ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. tv100'den Onur Üçkarışoğlu'nun haberine göre aralarında kesinlikle böyle bir aşk olmadığı yıllar önce sadece bir kaç kez görüştükleri ortaya çıkmıştı. Bugün 2'li hakkında ortaya çıkan yeni görüntülerle ilgili flaş bir bilgi daha ortaya çıktı.

Komedyen ve yapımcı Yılmaz Erdoğan ile sosyal medya ünlüsü Cansu Taşkın'ın beraber olduğu iddiası magazin camiasında etki yaratmıştı. 

Konuyla ilgili dünün flaş haberi tv100'den Onur Üçkarışoğlu'ndan geldi. tv100 Magazin Hattı muhabiri Onur Üçkarışoğlu'nun edindiği bilgiye göre ikilinin tanışması 2 yıl önce Maslak'ta düzenlenen etkinliğe gelen Cansu Taşkın'ın, Yılmaz Erdoğan'a gidip "Rica etsem bir fotoğraf çekilebilir miyiz?" isteğinde bulunması ile başlıyor. 

GERÇEKLER BAŞKA

Yılmaz Erdoğan cephesi bu konuda sessizliğini koruruken aslında perde arkasındaki gerçeğin bu olmadığı ortaya çıktı. Yaklaşık bir yıldır Yılmaz Erdoğan'ın değişen numarası sonrası BKM'den tanıdığı kim varsa devreye sokarak iletişim kurmaya çalışsa da başarılı olamayan Cansu Taşkın geçen süre boyunca hiç bir açıklama yapmadan bekledi.

YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Bu gelişmelerden sonra Cansu Taşkın'ın kardeşi Erdoğan ve ablasının beraber oturdukları görüntüleri paylaştı. Ancak bu görüntülerle ilgili bilgi de çok geçmeden ortaya çıktı. Buna göre ikilinin geçtiğimiz yaz aylarında buluştukları ve sonrasında bir daha görüşmediği öğrenildi. Ayrıca Erdoğan'ın geçtiğimiz yıl çekilen fotoğraflardaki gri tişörtü ile görüntülerdeki tişörtün de aynı olduğu dikkatlerden kaçmadı. Bunun da görüntülerin eski olduğuna işaret ettiği öne sürüldü.

 

Cansu Taşkın, Yılmaz Erdoğan'a 1 yıldır ulaşamıyordu! Ortaya çıkan yeni görüntülerde dikkat çeken tişört detayı - Resim : 1

Cansu Taşkın, Yılmaz Erdoğan'a 1 yıldır ulaşamıyordu! Ortaya çıkan yeni görüntülerde dikkat çeken tişört detayı - Resim : 2