Cansu Tosun, Serenay Sarıkaya'nın annesiyle yasak aşk yaşayan babasıyla barıştı!

Ünlü oyuncu Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun'un, Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile yasak aşk yaşadığı haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Cansu Tosun'un bu olaydan sonra babasıyla arası açılmıştı. Oyuncu aylar sonra ilk kez aralarındaki buzları erittiği babası ve oğlu Marsel ile gezintiye çıktıkları Nişantaşı'nda ilk kez objektiflere yansıdı.

Cansu Tosun, Serenay Sarıkaya'nın annesiyle yasak aşk yaşayan babasıyla barıştı!

Cansu Tosun, geçtiğimiz yaz sonu, Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile yasak aşk yaşadığı ortaya çıkan babası Kenan Tosun ile barıştı. Tosun, aralarındaki buzları erittiği babası ve oğlu Marsel ile gezintiye çıktıkları Nişantaşı'nda ilk kez objektiflere yansıdı.

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, geçtiğimiz haftalarda Nişantaşı'nda bir erkekle yürüyüş yaparken görüntülenmişti. Söz konusu kişinin Serpil Tosun'la evli olan, Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun olduğu ortaya çıkmıştı.

Cansu Tosun, Serenay Sarıkaya'nın annesiyle yasak aşk yaşayan babasıyla barıştı! - Resim : 1

CANSU TOSUN'UN ANNESİNDEN SİTEM! "ALLAH'A HAVALE EDİYORUM"

Yazlık evlerinde bir araya gelen ve ailece görüşen Seyhan Ümran ile Kenan Tosun'un arkadaşlığının bir süre sonra aşka dönüştüğü iddialarıyla ilgili konuşan Serpil Tosun, "Sürpriz ilişkinin ardından Cansu Tosun’un annesi Serpil Tosun, "Her şey doğru. Konuşacak bir durum yok. Allah’a havale ediyorum onları" demişti.

Cansu Tosun, Serenay Sarıkaya'nın annesiyle yasak aşk yaşayan babasıyla barıştı! - Resim : 2

"HİÇ HATIRLAMIYORUM, ÖYLE Mİ?"

Cansu Tosun, sosyal medya hesabından 'Ailem' notuyla paylaştığı fotoğrafta babasının olmadığını hatırlatan muhabirlere "Hiç hatırlamıyorum. Öyle mi? Tamam babamı da koyarım fotoğrafa" diyerek cevap vermişti.

"AİLE İÇİNDE KALMASI GEREKEN ŞEYLER"

"Babanıza kırılmadınız mı?" sorusuna oyuncu; "O aile arasında konuşulmuş ve aile içinde kalması gereken şeyler. Onları da burda konuşmayalım. Ben kendi özel hayatımı dahi konuşmuyorum. Anne ve babamın özel hayatını konuşmak bana hiç yakışmaz" şeklinde yanıt vermişti.

Ünlü isim, "Serenay Sarıkaya ile aynı projede yer alır mısınız?" sorusuna ise şu yanıtı vermişti:

O konuyla bunun ne ilgisi var arkadaşlar? Tabii ki aynı projede yer alırım, değerlendiririm. Hiç konuşmaya bile gerek yok. Görürsem merhabalaşırım. Hiç oralara girmeyelim. Anne ve Babamı bırakalım. Başka sorunuz var mı?

Cansu Tosun, Serenay Sarıkaya'nın annesiyle yasak aşk yaşayan babasıyla barıştı! - Resim : 3

BUZLAR ERİDİ!

Aylar sonra Cansu Tosun'un babası ile aralarındaki küslüğe son verdiği ortaya çıktı. Cansu Tosun, aralarındaki buzları erittiği babası ve oğlu Marsel ile gezintiye çıktıkları Nişantaşı'nda ilk kez objektiflere yansıdı.

Cansu Tosun, Serenay Sarıkaya'nın annesiyle yasak aşk yaşayan babasıyla barıştı! - Resim : 4

"HER ŞEY ORTADA, SORUN YOK"

Kucağına aldığı oğlu ve babası ile bir araya gelen Tosun acelesi olduğunu söyleyip, soruları yanıtsız bırakırken "Her şey ortada sorun yok" demekle yetindi. 

Cansu Tosun, Serenay Sarıkaya'nın annesiyle yasak aşk yaşayan babasıyla barıştı! - Resim : 5