Cansu Tosun'un babası ile Serenay Sarıkaya'nın annesinin yasak aşk skandalı patladı! Serpil Tosun, aldatma iddialarını doğruladı: "Allah'a havale ediyorum"

Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun'un ortaya çıkan fotoğrafları, gündemi sarstı... Canlı yayına bağlanan Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun, aldatma iddialarını doğruladı.

Cansu Tosun'un babası ile Serenay Sarıkaya'nın annesinin yasak aşk skandalı patladı! Serpil Tosun, aldatma iddialarını doğruladı: "Allah'a havale ediyorum"

Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun olduğu ortaya çıkan kişinin Nişantaşı'nda görüntülenmesi, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. 

Almanya'nın Nürnberg şehrinde yaşayan Kenan Tosun'un evli olduğu da biliniyor.

Cansu Tosun'un babası ile Serenay Sarıkaya'nın annesinin yasak aşk skandalı patladı! Serpil Tosun, aldatma iddialarını doğruladı: "Allah'a havale ediyorum" - Resim : 1

YAZLIKLARI YAN YANAYMIŞ

'Yasak aşk' iddiası, '2. Sayfa'nın da gündemindeydi. Program sunucuları"Cansu Tosun'un anne ve babası evli. Ege'de çok güzel bir köyde yazlıkları yan yana bu ailelerin. Ailece de görüşüyorlar, bu görüşme sırasında mı kanlar kaynadı?" dedi.

Cansu Tosun'un babası ile Serenay Sarıkaya'nın annesinin yasak aşk skandalı patladı! Serpil Tosun, aldatma iddialarını doğruladı: "Allah'a havale ediyorum" - Resim : 2

CANSU TOSUN'UN ANNESİ SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Sunucu konuşmasının devamında "Acaba dedik Antalya'dan mı bir tanışma var ama yazlıkta iki villa yan yana" açıklamasında bulundu. Sunuculardan Gülşen ise "Ortada yasak aşk olmasa ne kadar birbirlerine yakışıyorlar diyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Sürpriz ilişkinin ardından Cansu Tosun’un annesi Serpil Tosun sessizliğini bozdu.

"ALLAH'A HAVALE EDİYORUM"

Yazlık evlerinde bir araya gelen ve ailece görüşen Ümran Seyhan ile Kenan Tosun'un arkadaşlığının bir süre sonra aşka dönüştüğü iddialarıyla ilgili '2. Sayfa'ya konuşan Tosun, şu ifadeleri kullandı:

"Her şey doğru. Konuşacak bir durum yok. Allah’a havale ediyorum onları." Serpil Tosun, Instagram hesabından peş peşe paylaşımlar yaparak, yaşadıklarına göndermede bulundu.