Cardi B'den domuz çıkışı

Muhteşem Yüzyıl hayranı olduğunu her fırsatta dile getiren Dünyaca ünlü şarkıcı Cardi B geçtiğimiz günlerde kazayla paylaştığı çıplak fotoğrafıyla gündem olmuştu, şimdi ise dünya starı çizgi karakteri şakayla tehdit etti.

Cardi B'den domuz çıkışı

Belcalis Almanzar; bilindiği sahne adı ile Cardi B, su birikintilerinde hoplamayı seven ana karakteriyle tanınan çizgi film Peppa Pig'i şaka yoluyla tehdit etti.

Cardi B, kızının su birikintilerinde hoplamayı sevmesine sebep olduğu için Britanya yapımı çocuklara yönelik çizgi film Peppa Pig'e seslendi.

Grammy ödüllü rapçi, son derece popüler çocuk çizgi filmine duyduğu kızgınlığı Twitter'da dile getirdi ve iki yaşındaki kızı Kulture'ı su birikintilerinde zıplamaya teşvik ettiği için programı şaka yollu tehdit etti.

Rapçi, "Bebeğim domuz Peppa'yı izliyor ve şimdi ne zaman su birikintisi görse gidip üstünde zıplamak istiyor" diye yazdı ve şöyle devam etti:

"Bu durum çok canımı sıkıyor! Ugg botlarını mahvediyor... Canın cehenneme Peppa Pig... Kahrolası günlerini saymaya başlasan iyi edersin"

Peppa Pig'in ilk sezonunun "Çamurlu Su Birikintileri" başlıklı ilk bölümü, karakterlerin sık sık çamurlu göletler içinde zıplayarak etrafı mahvettiği seri boyunca tekrarlanan bir güldürüye dönüşen olayı tanıtıyor.