Çarşaflı hayalet hırsız yakalandı! Herkes derin bir nefes aldı

Yalova'da başına çarşaf geçirerek, bir hafta içinde iki bisikletin çalınması olayına karışan hayalet hırsız, polis tarafından yakalandı. Mahalleli derin bir nefes aldı. Zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemede bisiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlığı suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çarşaflı hayalet hırsız yakalandı! Herkes derin bir nefes aldı

Yalova’da başına çarşaf geçirerek adeta hayalete benzeyen ve bisiklet hırsızlığına karışan şahıs, polis tarafından yakalandı. Şüpheli adam, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çarşaflı hayalet hırsız yakalandı! Herkes derin bir nefes aldı - Resim : 1
Alınan bilgiye göre, Fevziçakmak Mahallesi İnkılap Sokak’a dadanan hırsızlar vatandaşları bıktırdı. Bir hafta içinde iki bisikletin çalındığı binada son yaşanan hırsızlık olayı görüntülerine bakan vatandaşlar şaştı kaldı. Hırsızlığın yaşandığı binanın yan tarafında bulunan iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, apartmanın bahçe kısmı önünde başına çarşaf geçiren zanlı adeta bir hayalet gibi binanın içine girerek bahçedeki ait bisikleti olarak bölgeden uzaklaştı. Güvenlik kameralarına yansıyan olay sonrasında polis 7 ikamet, 31 iş yeri ve Kent Güvenliği Yönetim Sistemi kameralarına ait toplam 142 saat görüntü incelendi. Yapılan incelemeler sonucunda şüpheli A.E. yakalanarak gözaltına alındı.
Zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemede bisiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlığı suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.