Çarşaflı kadına küfür ve hakaret iddiası! O kişi hakkında polis harekete geçti

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde çarşaflı kadına hakaret ve küfür ettiği öne sürülen M.D.G. isimli kişi, olaya ilişkin görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından polis tarafından gözaltına alındı.

Çarşaflı kadına küfür ve hakaret iddiası! O kişi hakkında polis harekete geçti

Edinilen bilgilere göre olay dün İzmit-Umuttepe seferini yapan özel halk otobüsünde yaşandı. Otobüsteki çarşaflı bir kadına, arka koltukta oturan M.D.G isimli kadın bilinmeyen bir nedenle hakaret ve küfretti.

ÇİRKİN SÖZLER KULLANDI

M.D.G. çarşaf giyen kadına, "Nerelisin? Burası Türkiye Cumhuriyeti, burada böyle yaşanmıyor. Peçeni al git, başka ülkede yaşa" diyerek bağırdı.

OTOBÜSTEKİ YOLCULAR TEPKİ GÖSTERDİ

Yaşananlara tanık olan otobüsteki bir erkek, "Abla terbiyesizlik yapmasan mı? Gelmişsin kadının başına, rahatsız ediyorsun. Bize polis çağırttırma. Peçesi varsa var. Benim de annemin başı kapalı" diyerek tepki gösterdi.

Otobüsteki başka bir kadın da M.D.G.'ye yönelik, "Burası Türkiye. Türkiye Cumhuriyeti'nde istediğimiz gibi yaşarız. Hakaret edemezsin. Başı kapalı diye küfredemezsin. Gidin Yunanistan'da yaşayın, çok memnun değilsen" dedi.

POLİS HAREKETE GEÇTİ

O anlar, cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Görüntülerin sosyal medyadan paylaşılması sonrası M.D.G. polis ekiplerince gözaltına alındı.