Çarşamba günü hakkında bir uyarı da Ege bölgesine geldi. Evden çıkacak herkes dikkat

Çarşamba günü hakkında bir uyarı da Ege bölgesine geldi. Çarşamba günü evden çıkacak herkes dikkat etsin Meteoroloji önemle uyardı. Fırtına Çarşamba günü gümbür gümbür geliyor.

Çarşamba günü hakkında bir uyarı da Ege bölgesine geldi. Evden çıkacak herkes dikkat

Ege Denizi için uyarı geldi. Çarşamba günü etkili olması beklenen şiddetli fırtına  6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) esecek. Evden çıkacak herkes dikkat etsin.

FIRTINA ÇOK KUVVETLİ GELİYOR

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, “Kuzey Ege’de rüzgârın, yarın (Çarşamba) günün ilk saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Fırtınanın öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Güney Ege’de rüzgârın, yarın (Çarşamba) öğleden sonradan itibaren kuzey ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın gece saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Fırtınanın oluşturabileceği deniz ulaşımında aksama ve benzeri olumsuzluklara karşı başta denizcilerimiz olmak üzere ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi.