Çatalca'da hırsızlık için eve girdiler yakayı ele verdiler, Görüntüler pes dedirtti!

İstanbul Çatalca'da 3 kişi gündüz vakti hırsızlık için bir eve girdi. Ziynet eşyaları ile birlikte bir adet LCD televizyon çalan ve toplam zararın 37.000 ₺ olduğu hırsızlık anı güvenlik kameralarına an be an yansıdı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Çatalca ilçesi Kaleiçi Mahallesinde bir evden hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattılar. Yapılan çalışmalarda 3 şüpheli şahsın, girdikleri evden ziynet eşyaları ile birlikte bir adet LCD televizyon çaldıkları ve toplam zararın 27 bin dolar olduğu ortaya çıktı. Hırsızlık anının güvenlik kameralarına yansıdığı görüntüleri izleyen ekipler, E.B. ve F.C. isimli şüphelileri tespit ettiler. 

Ayrıca şüphelilerin LCD televizyonu S.A. isimli şahsa sattıkları ortaya çıktı. Ekiplerin çalışması sonucunda, E.B. , F.C. , S.D. isimli şahıslar Kaleiçi Mahallesinde, S.A. isimli şahıs ise Ferhatpaşa Mahallesinde çalıntı televizyon ile birlikte yakalandığı bilgisine ulaşıldı. 

Şüphelilerden, S.A. suç eşyasını satın alma suçundan yürütülen işlemlerinin ardından adli makamlarca serbest bırakılırken, E.B. , F.C. ve S.D. isimli şahıslar “Evden Hırsızlık” “Konut
Dokunulmazlığının İhlali” ve “Mala Zarar Verme” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.