Çatıya çıkan vatandaş yürekleri ağza getirdi! Kiremitleri yere fırlatıp sigara içti, kendisini jiletledi!

Kırıkkale’de psikolojik sorunları olduğu iddia edilen S.B. intihar girişiminde bulunmak için bir binanın çatısına çıktı. Şahıs, üstünü çıkartıp jiletle kendisini zarar verdi, çatıdaki kiremitleri yola fırlatan S.B. bir saat çatıda durup sigara içti. Polis ekiplerinin iknası sonucu çatıdan indirilen S.B. polis eşliğinde ambulansla hastaneye sevk edildi.

Çatıya çıkan vatandaş yürekleri ağza getirdi! Kiremitleri yere fırlatıp sigara içti, kendisini jiletledi!

Alınan bilgilere göre olay Zafer Caddesi üzerinde yaşandı. Psikolojik sorunlarının olduğu öne sürülen S.B. (35), intihar girişiminde bulunmak için bir binanın çatısına çıktı. Çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

EN İŞLEK CADDE TRAFİĞE KAPATILDI

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, şehrin en işlek iki caddesini araç trafiğine kapattı. Caddede toplanan vatandaşlar film izler gibi yaşananları takip etti.

JİLETLE KENDİSİNE ZARAR VERDİ

35 yaşındaki vatandaş, üstünü çıkartarak elindeki jilet ile kendisini zarar verip, zaman zaman da çatının kıyısına gelerek yürekleri ağza getirdi. Çatıdaki kiremitleri de yola fırlattı.

BİR SAAT ÇATIDAN İNMEDİ

Yaklaşık bir saat çatıda duran vatandaş, bir süre sigara içti. Polis ekiplerinin ikna çabalarıyla çatıdan indirilen vatandaş, tedavisinin yapılması için polis eşliğinde ambulansla hastaneye sevk edildi. S.B'nin daha önceden de farklı tarihlerde intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.