Rizespor Başkanı Tahir Kıran Kulüpler Birliği toplantısı çıkışında konuştu

Çaykur Rizespor başkanı Tahir Kıran Kulüpler Birliği toplantısı çıkışında ''Merkez Hakem Kurulu'nun aldığı karar hakkında'' açıklamalarda bulundu.

Rizespor Başkanı Tahir Kıran Kulüpler Birliği toplantısı çıkışında konuştu

Merkez Hakem Kurulu, Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus, Ali Palabıyık, Abdulkadir Bitigen, Hüseyin Göçek, Alper Ulusoy, Bahattin Şimşek, Suat Arslanboğa, Burak Şeker, Mert Güzenge, Tugay Kaan Numanoğlu ve Halis Özkahya'nın sezon sonuna kadar maç yönetmeyeceğini açıklamıştı.

İşte Çaykur Rizespor başkanı Tahir Kıran'ın açıklamaları:

''Verilen bu hakem kararını destekliyoruz. 

Ben her ne kadar Cüneyt Çakır'ı maçlarıma istemesem de 3. bir Dünya Kupası'na gitmesini Türk milleti adına isterdim. Dünyada bizi temsil eden bir hakemimiz olduğu için onunla ilgili kararı çok doğru bulmuyorum. Diğer tüm kararları destekliyorum.

 Spekülasyonlarla alakalı da benim bir dahilim yok, olamaz da. İnsanlar sürekli bir algı operasyonu peşindeler. Böyle yapa yapa Türk futbolunu kirlettiler. Yeter artık!

Ferhat Bey cesaretli bir karar aldı. Uzun zamandır Türk futbolunda alınması gereken bir karardı. Iceberg'in görünen kısmı diye düşünüyorum. Biz destek vereceğiz buna. Genç hakemlerin vereceği hatalı kararlara da ağzımı bile açmayacağım. Ancak kasıt varsa o ayrı!'' dedi.