Çaykur Rizespor ile sözleşme imzaladıktan sonra şehirden kaçmıştı! Yıldız futbolcu dünya devine transfer oluyor!

Portekiz ekibi Porto’da forma giyen İranlı forvet Mehdi Taremi gelecek yıldan itibaren geçerli olmak üzere İtalyan ekibi Inter ile anlaşmaya vardı. Yıldız futbolcu, 2016-2017 sezonunda Çaykur Rizespor ile sözleşme imzaladıktan sonra şehirden ayrılıp ülkesine dönmüş ve bu hareketi çok konuşulmuştu.

Çaykur Rizespor ile sözleşme imzaladıktan sonra şehirden kaçmıştı! Yıldız futbolcu dünya devine transfer oluyor!

Portekiz ekibi Porto’nun İranlı forveti Mehdi Taremi’nin geleceği belli oldu. 31 yaşındaki İranlı yıldız gelecek sezondan itibaren geçerli olmak üzere İtalyan ekibiyle anlaşmaya vardı. Yıldız futbolcu gelecek 3 yıl Inter forması giyecek.

Çaykur Rizespor ile sözleşme imzaladıktan sonra şehirden kaçmıştı! Yıldız futbolcu dünya devine transfer oluyor! - Resim : 1

RİZESPOR İLE SÖZLEŞME İMZALADI, DAHA SONRA ÜLKESİNE KAÇTI

Yıldız futbolcunun bu transferi sonrası geçmiş dönemde yaşananlar hatırlandı. Yıldız golcü, 2016-17 sezon başında Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile sözleşme imzalamıştı.

Çaykur Rizespor ile sözleşme imzaladıktan sonra şehirden kaçmıştı! Yıldız futbolcu dünya devine transfer oluyor! - Resim : 2
Mehdi Taremi (sağda)

 

Rizespor ile imzaladığı sözleşme şartlarını yerine getirmeden ülkesine giden Taremi, Persepolis ile sözleşme imzaladı. Daha sonra bir başka İran ekibi Al-Gharafa'ya transfer olan Mehdi Taremi, 2020 başında da Porto'yla sözleşme imzaladı.

CEZA ALDI

FIFA, sözleşme şartlarını yerine getirmeden Türkiye'den ayrılan Mehdi Taremi'ye dört ay men, oyuncuyu transfer eden İran ekibi Persepolis'e ise iki dönem transfer yasağı cezası vermişti.

Bu sezon takımıyla 25 maça çıkan Taremi, 6 gol attı, 4 asist yaptı.

Çaykur Rizespor ile sözleşme imzaladıktan sonra şehirden kaçmıştı! Yıldız futbolcu dünya devine transfer oluyor! - Resim : 3