Cebinde 1000 TL paranız bile varsa dikkat! İslam Memiş önerdi, şimdiden alan yarın çok ama çok kar eder

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in açıklamaları pek çok vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Altın hakkında yaptığı duyuruyla yine gündem olan uzman, elinde bin TL parası olan vatandaşlara seslendi. Uzman, bu defa büyük sırrı açıkladı, söylediğini yapan herkesin kazanacağını vurguladı. İşte bin TL parası olanların yapması gerekenler...

Cebinde 1000 TL paranız bile varsa dikkat! İslam Memiş önerdi, şimdiden alan yarın çok ama çok kar eder

Yatırımcılara yönelik yaptığı tavsiyelerle sık sık gündem olan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcının yüzünü güldürecek önemli açıklamalarda bulundu. Mart ayında borsada toparlanma yaşanacağını söyleyen İslam Memiş, altının da borsaya dayanarak yükseleceğinin altını çizdi. 

Cebinde 1000 TL paranız bile varsa dikkat! İslam Memiş önerdi, şimdiden alan yarın çok ama çok kar eder - Resim : 1

ALTINA YATIRIM YAPIN

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 2023 yılındaki altın tahminlerini aylar önceden duyurmuştu. Uzman isim, bu haftadan itibaren altında bin 200 TL ve üzeri rakamlara yükseleceğini söyledi. Mart ayında borsanında toparlanacağını söyleyen Memiş, nakit paraya sahip olan vatandaşların altına yatırım yapmasını tavsiye etti.  

Cebinde 1000 TL paranız bile varsa dikkat! İslam Memiş önerdi, şimdiden alan yarın çok ama çok kar eder - Resim : 2

ALTINA ALTERNATİF 

İslam Memiş, klasik bir yatırım aracı olan altının yanı sıra yatırımcıların gümüşe de yatırım yapabileceğini, gümüşün de iyi bir seçenek olduğunu söyledi.