Cedi Osman 18 milyonluk arabasını gelin arabası mı yapacak?

1 temmuzda Makedonya’da nikah masasına oturmaya hazırlanan ünlü oyuncu Ebru Şahin ile basketbolcu sevgilisi Cedi Osman, Çeşme’de nasıl bir düğün yapmayı planlıyor?

1 temmuzda Makedonya’da nikah masasına oturmaya hazırlanan “Destan” dizisinin başrol oyuncusu Ebru Şahin ile basketbolcu sevgilisi Cedi Osman, Cihangir’de bir kafede görüntülendi. İkiliye Şahin’in menajeri Abdullah Bulut ile ünlü oyuncular Gülçin Santırcıoğlu ve Aydan Taş da eşlik etti. Ebru Şahin’in parmağındaki Cedi Osman’ın Kapadokya‘da evlilik teklif ederken taktığı iri taşlı yüzüğü dikkat çekti.

Cedi Osman, Şahin’e bir ara telefonundan bir şeyler izletti. Güzel oyuncunun sık sık müstakbel eşine aşk dolu gözlerle bakması dikkatlerden kaçmadı.

Arkadaşlarıyla vedalaşıp kafeden ayrılan ünlü çift, nikah heyecanlarını paylaştı.

Ebru Şahin’in “İstanbullu Gelin” dizisindeki gelinliği çok konuşulmuştu.

NBA’de forma giyen Cedi Osman, Makedonya’da kıyılacak nikahın ardından 7 temmuzda Çeşme’de çok eğlenceli bir düğün yapacaklarını söyledi.

Ünlü çift nikah sonrası nerede yaşayacakları sorusunu ise yanıtsız bıraktı.

Ebru Şahin ile Cedi Osman yol boyunca hayranlarını kırmadı ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Öte yandan Cedi Osman son olarak Amerika’daki 18 milyonluk arabasını Türkiye’ye getirtmişti. Bu durum ünlü basketbolcunun lüks aracını gelin arabası olarak kullanacağı yorumuna neden olmuştu.

Cedi Osman arabasıyla ilgili soruya yanıt verirken Ebru Şahin’le fotoğraf çektirmek için duran araçtan 6 kişinin inmesi ise görenleri şaşırttı.