Eda Ece sevgilisine söylenen sözleri affetmedi! Ebru Şahin'i tek kalemde sildi

Cedi Osman'ın eşi Ebru Şahin, A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın Fransa'ya kaybederek EuroBasket'e veda ettiği maçın ardından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Ebru Şahin'in Eda Ece'nin sevgilisi Buğrahan Tuncer’e sarf ettiği ağır sözlerden sonra Ece'den hamle gecikmedi. İşte detaylar...

Eda Ece sevgilisine söylenen sözleri affetmedi! Ebru Şahin'i tek kalemde sildi

 A Milli Basketbol Takımımız, Fransa karşısında 87-86 kaybederek Avrupa Şampiyonası'na veda etti. Maçın son saniyelerinde 2 serbest atış sonrası Cedi Osman eleştirilerin hedefi olurken eşi Ebru Şahin, Eda Ece'nin sevgilisi Buğrahan Tuncer'in açıklamalarına tepki gösterdi.

Karşılaşmanın ardından A Milli Basketbol Takımı'nın yıldızlarından Cedi Osman'ın eşi Ebru Şahin'den sert bir açıklama geldi.

“Böyle star olmazsınız ama nankör evet”

Sosyal medya hesabından Milli Takım'la ilgili eleştirel bir paylaşım yapan Ebru Şahin, "Yokluktan liderlik vasfı verilmiş, turnuva boyunca oyuncular yorgunluktan ve mücadeleden bayılacakken turnuvada 1 maç toplam 10 dakikası olmayanlar şanslı gününe şükredip takımına teşekkür edeceğine hatırlatma yapıyor, art niyet ve bireysellik budur. Böyle star olmazsınız ama nankör evet" ifadeleriyle sert bir gönderme yaptı.

Eda Ece tek kalemde sildi 

Eda Ece de sevgilisine 'nankör' diyen ve topa tutan Ebru Şahin'i takipten çıkardı. Fakat Ebru Şahin halen Ece'yi takip etmeye devam ediyor. 

Eda Ece sevgilisine söylenen sözleri affetmedi! Ebru Şahin'i tek kalemde sildi - Resim : 1