Cem Davran 22 yıl sonra Sevda Demirel-Hande Ataizi kavgasının perde arkasını anlattı!

Ünlü oyuncu Cem Davran, 22 yıl önce Türk magazin tarihine damga vuran Sevda Demirel-Hande Ataizi kavgası ve tokat olayının perde arkasını anlattı. Davran, "Sevda Demirel'in olduğu program canlı değildi ama kanal yayınladı bunu. Herkesin gözü önünde olduğu için verildi bu da" dedi.

Cem Davran 22 yıl sonra Sevda Demirel-Hande Ataizi kavgasının perde arkasını anlattı!

Türk televizyon tarihinin yaşanmış en ilginç olaylarından biri olan Sevda Demirel-Hande Ataizi kavgası ve tokatınının perde arkasını, oyuncu Cem Davran 22 yıl sonra anlattı. Candaş Tolga Işık'la Az Önce Konuştum programına konuk olan Cem Davran, yıllardır herkesin aklında soru işareti bırakan olayın iç yüzünü paylaştı. 

Ne olmuştu?

Hande Ataizi’ne 'Ne dedin sen?' diyerek tokat atan Sevda Demirel, magazin tarihine geçmişti. Programın sunucularından Cem Davran da kavga eden ikiliyi sakinleştirmeye çalışmıştı.

"Program canlı değildi"

İki Kere Kiki isimli programın canlı olmadığını ve kavganın yaşandığı bölümün banttan yayınlandığını söyleyen Cem Davran şu şekilde konuştu:

"Hande Ataizi ile yaptığımız İki Kere Kiki programını ben yazdım. Bunun adı yanlış yazıldı o yüzden öyle kaldı. Aslında İki Kere İki idi. O zamanlar ben şov yapıyordum. Şov karakterlerinin kıyafeti vardı. Sevda Demirel'in olduğu program canlı değildi. Ama o zamanlar magazin kameraları program kayıtlarına girebiliyordu. Yapımcı görüntüler daha sonradan verilecek dendi ve kanal yayınlandı bunu. Herkesin gözü önünde olduğu için verildi bu da. Talihsiz bir olaydı bu da. Sevda Demirel kalktı gitti. Başka konuk aldık. Hande Ataizi toparlandı sonra programa geri döndü. O zamanlar herkes şoka girmişti. Programdan çıktıktan sonra 'Ben ne yapıyorum, ben tiyatrocuyum' demiştim. O da aslında teatral bir işti. Bir şov programıydı. Sonrasında çok da güzel bölümler çektik."