Cem Yılmaz "Zor nefes alıyorum" açıklaması ile gündem olmuştu. Trafikte elindeki ürün dikkat çekti

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde "Yaşım ilerledi, artık zor nefes alıyorum" açıklamasıyla gündem olmuştu. Son olarak trafikte görüntülenen Yılmaz'ın elindeki ürün dikkat çekti.

Yaptığı esprilerle milyonlarca insanı güldürmeyi başaran ünlü komedyen Cem Yılmaz, geçtiğimiz haftalarda bir gösterisinde sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulunmuştu. Yılmaz, "Bir nefes problemim var. Zor nefes alıyorum. Eee yaşlandık. 51 yaşındayım artık" demişti. Yılmaz'ın ayrıca sıkı doktor kontrolünde olduğu da iddia edilmişti. 

SİGARA KULLANIRKEN OBEJEKTİFLERE YANSIDI

Bu açıklamalarının ardından Yılmaz, trafikte karşılaştığı hayranının objektiflerine sigara kullanırken yansıdı. Ünlü komedyenin sağlık durumuyla ilgili "Yaşım ilerledi, artık zor nefes alıyorum” açıklamasının ardından bu hareketi dikkatleri üzerine çekti. 

Cem Yılmaz "Zor nefes alıyorum" açıklaması ile gündem olmuştu. Trafikte elindeki ürün dikkat çekti - Resim : 1

"NE İŞ OLURSA YAPARIM"

 Aynı zamanda Yılmaz’ın hayranıyla olan diyaloğu güldürdü. Camı açık şekilde ilerleyen komedyen hayranının "Arabanız güzelmiş ne iş yapıyorsunuz?" sorusuna sessiz kalamadı. Videolarla viral olan soruya karşılıksız kalmayan Yılmaz, gülerek "Ne iş olsa yaparım" cevabını verdi. Cem Yılmaz'ın videosu kısa sürede sosyal medyada viral oldu.

"11 OTOMOBİLİ BULUNUYOR"

Arabalara olan düşkünlüğüyle tanınan Cem Yılmaz'ın 4'ü klasik, 7'si lüks olmak üzere toplam 11 otomobili bulunuyor.