Cem Yılmaz'dan şoke eden gönderme: "Yan sanayi komedyen"

Ünlü komedyen Cem Yılmaz “1907 Fenerbahçe Derneği’nin 30’uncu yılını kutladığı gecede hangi meslektaşlarına gönderme yaptı?

Ünlü komedyen “1907 Fenerbahçe Derneği’nin 30’uncu yılını kutladığı gecenin açılış konuşmasını yaptı. Ali Koç’un eşi Nevbahar Koç’la beraber katıldığı gecenin ünlü davetlileri arasında Tolga Sarıtaş ve Nejat İşler de vardı.

Çağla Şıkel’in sunuculuğunu yaptığı gecede, 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Rıfat Perahya Fenerbahçe stadının adının Cumhuriyet’in 100. Yılında “Atatürk Stadyumu” olarak değiştirilmesini istediklerini açıkladı.

Ulu önderimiz Mustafa Kemal’e olan hayranlığı nedeniyle oğlunun adını Kemal koyan Cem Yılmaz da bu güzel haberin ardından coşkuyla sahneye çıktı. Yılmaz sahnede başka meslektaşlarına gönderme yapmayı da ihmal etmedi. Gecece usta müzisyen Fahir Atakoğlu ile Mor ve Ötesi grubu da sahne aldı. Gittiği mekânda eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’yla pişti olan Cem Yılmaz, yeni sevgilisi Seda Akman’la ilgili soruya ne tepki verdi?

"Yan sanayi komedyenle idare etmek zorunda kalırdınız"

Ünlü komedyen “1907 Fenerbahçe Derneği’nin 30’uncu yılını kutladığı gecede hangi meslektaşlarına gönderme yaptı? Yılmaz sahnede "İyi ki Fenerbahçeliyim. Eğer Fenerli olmasaydım bugün böyle yan sanayi bir komedyenle idare etmek zorunda kalabilirdiniz" dedi.