Cem Yılmaz'ın küfürlü göndermesine Hasan Can Kaya'dan cevap geldi!

Son zamanlarda göndermeleriyle gündemden düşmeyen ünlü komedyen Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Serenay Sarıkaya'nın derin göğüs dekolteli fotoğrafına imada bulunmuştu. Bu kez de Hasan Can Kaya'yı hedef aldı.

Cem Yılmaz'ın küfürlü göndermesine Hasan Can Kaya'dan cevap geldi!

Sosyal medyayı aktif kullanan Cem Yılmaz, gösterilerinden sızan espirileriyle gündem oldu. Ünlü komedyenin geçtiğimiz günlerde meslektaşı Hasan Can Kaya'ya sataşması çok konuşulmuştu.

Cem Yılmaz'ın küfürlü göndermesine Hasan Can Kaya'dan cevap geldi! - Resim : 1

Yılmaz, son sahnesinde meslektaşı Hasan Can Kaya'ya sataşmadan edemedi. 

"Hasan Can Kaya'nın gösterileri ertelendi."

Seyircilerinden biri "Sizin için Gebze'den geldik." deyince konuyu hemen 'Konuşanlar' programına bağlayan Cem Yılmaz, "Hasan Can Kaya'nın gösterileri ertelendi." dedi.

Cem Yılmaz küfürlü konuşmasına değindi

Ardından Hasan Can Kaya'nın küfürlü konuşmasına değinen Yılmaz, "O böyle konuşuyor ya böyle 'naber a*k, iyi sen a*k', siz de Gebze'den gelin tamam mı a*k?" diyerek meslektaşına laf attı!

Futbol oynarken düşen ve omzundan problem yaşayan ünlü komedyen taburcu olduktan sonra meslektaşının kendisine yaptığı göndermelere cevap verdi.

Cem Yılmaz'ın küfürlü göndermesine Hasan Can Kaya'dan cevap geldi! - Resim : 2

Hasan Can Kaya, Cem Yılmaz’ın kendisine yaptığı göndermeye “Oyuna benim yerime veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama olmamış.” ifadelerini kullandı.