Cemal Canpolat, Kılıçdaroğlu ile görüştü! Sosyal medyadan açıklama yaptı

CHP İstanbul İl Başkanlığı'na aday olan Cemal Canpolat, CHP Genel Merkezi'nde Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Canpolat sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Sayın Genel Başkanımızın yanındayız, açmış olduğu yolda kararlı bir şekilde yürüyeceğiz ve İstanbul'da partimizi tekrar iktidar yapacağız!" ifadelerine yer verdi. 

Cemal Canpolat, Kılıçdaroğlu ile görüştü! Sosyal medyadan açıklama yaptı

CHP'de 8 Ekim'de yapılması beklenen İstanbul İl Kongresi'nde Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik'in ardından eski CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat da aday olduğunu açıkladı. 

Cemal Canpolat, Kılıçdaroğlu ile görüştü! Sosyal medyadan açıklama yaptı - Resim : 1

Canpolat, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda "Kuruluşunun 100. Yılında, 100 yıllık çınarın İstanbul İl Başkanlığına adayım. Geçmişte başardık! İstanbul’da bu rejime HAYIR dedik. Yine başaracağız. Gelin büyük hikayemizi birlikte yazalım… 27 Eylül Çarşamba günü saat 18.00’de tüm yol arkadaşlarımı İstanbul İl başkanlığımıza bekliyoruz." ifadelerine yer verdi.
Cemal Canpolat, Kılıçdaroğlu ile görüştü! Sosyal medyadan açıklama yaptı - Resim : 2
"GENEL BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ, AÇMIŞ OLDUĞU YOLDA KARARLI BİR ŞEKİLDE YÜRÜYECEĞİZ"
Canpolat açıklamasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Canpolat sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Bugün, Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret ettik. Önümüzdeki kongre sürecini partimize yakışır bir şekilde yöneteceğiz. Sayın Genel Başkanımızın yanındayız, açmış olduğu yolda kararlı bir şekilde yürüyeceğiz ve İstanbul'da partimizi tekrar iktidar yapacağız!" ifadelerine yer verdi.