Dünya'ya diz çöktüren Kovid-19 devam ederken... İşte cemiyet, iş ve magazin dünyası ünlülerinin tatil planları...

Cemiyet, iş ve magazin dünyasının ünlüleri yeni normalde nasıl bir tatil planladıklarını Posta'ya açıkladı.

Dünya'ya diz çöktüren Kovid-19 devam ederken... İşte cemiyet, iş ve magazin dünyası ünlülerinin tatil planları...

Hülya-Helin Avşar

“Eski günlerdeki tatiller hayal oldu. Bu yaz tatilimizi izole bir ortamda, sosyalleşmeden yapacağız. Ayvalık’taki yazlık evimiz tatil için en doğru yer. Ailece Ayvalık’a gidip kurallara uygun, sakin bir tatil yapmayı düşünüyoruz.”

Kenan Doğulu - Beren Saat

Yaz tatillerini Bodrum Türkbükü’ndeki evlerinde geçiren Kenan ile eşi Beren’in evlerinden misafir hiç eksik olmazdı. “Sağlık her şeyden önde gelir” diyen Kenan, “Bu yaz izole bir tatil yapmayı düşünüyoruz. Kalabalıktan uzak olmak için tatilimizin büyük bölümünü teknede geçireceğiz” dedi.

Emel Sayın

“Sağlığıma çok dikkat ederim. Bu virüs ortaya çıkınca daha da titiz oldum. Tatilimi yeğenlerim Fuat ve Nergis’in eşleri ve çocuklarıyla Marmaris’te evde geçireceğim. Turunç’taki otelime bile uğramayacağım. Dilerim ki o sağlıklı, güzel günler geri gelir de dostlarımızla birlikte tatil yapabiliriz. Hayat paylaşınca daha güzel ve anlamlı oluyor.”

Bettina Machler-Sinan Dereli

İş insanı Sinan Dereli ve sevgilisi Bettina Machler gözlerden uzak yaşamayı sever. Yaz tatillerini lüks teknelerinde, Akdeniz ve Ege’nin en güzel adaları ve koylarında geçiren çift, bu yaz da izole ve gözlerden uzak tatil yapmak için tekneleriyle mavi yolculuğa çıkacak.

Naz Elmas - Erol Özmandıracı

Geçen kış iş insanı Erol Özmandıracı ile evlenen oyuncu Naz Elmas, “Hayatımız her şeyden önemli. Bundan böyle yaşamımıza daha çok dikkat etmek zorundayız. Tatil yapacağız diye maceraya atılmayacağız. Yaz tatilini, teknemizde Göcek civarlarında geçirmeyi planlıyoruz” dedi.

Oktay Kaynarca

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin Hızır Reis’i tam bir deniz aşığı. Kış aylarında bile zamanının büyük bölümünü Bebek sahiline demirli ‘Sade’ isimli teknesinde arkadaşlarıyla geçiren Kaynarca “Teknem bu yaz, hayatının en sakin yazını yaşayacak” diyor.

Hacı Sabancı

İş insanı Hacı Sabancı’ya tatil planlarını sorduğumda, “Bir an önce tatile gitmek için yanıp tutuşmuyorum. Bu yaz tercihim Türkiye sınırları içinde olacak. Bodrum, Marmaris ve Çeşme’nin sakin koyları bana yeter de artar. Maceraya gerek yok” cevabını aldım.

Şebnem-Celal Çapa

Türkiye’de yeme içme ve eğlence sektörüne yön veren Celal Çapa ile eşi Şebnem Hanım her fırsatta dünyanın ünlü tatil beldelerine gider ve güneşin, kumun, denizin tadını çıkarırlar. Celal Çapa, “Hayat normale dönünce eşimle Tayland’ın Phuket Adası’na gideceğiz” dedi.

Burak Kut-Cansen Yeni

Dr. Cansen Yeni, “Bu yaz ailece tatile çıkmama kararı aldık. Ben bir doktor olarak bu virüsten o kadar kolay kurtulamayacağımızı düşünüyorum. Herkesin çok dikkat etmesi gerekiyor. Bir anda eski hayatımıza dönmemiz kötü sonuçlar doğurabilir” dedi.

Kıvılcım Ural-Kaan Tangöze

Duman’ın solisti Kaan Tangöze ve eşi Kıvılcım Ural da tatile çıkmayacak olanlardan... Kıvılcım, “Bu yaz Kaan’ın oğulları Hakan, Volkan ve kızımız Kristal İlayda ile tatil yapmayı planlıyorduk ama şartlar planlarımızı bozdu. Çocuklarımızın sağlığını tehlikeye atmamak için bu yaz tatile çıkmayacağız” dedi.

Yasemin - İzzet Özilhan

Anadolu Holding’in veliahtı İzzet Özilhan yaz tatillerini genellikle kalabalık arkadaş grubuyla geçirirdi. Özilhan çifti, bu yaz tatillerini kızları Emine ve Ela ile teknelerinde, kalabalık ortamdan uzak geçirmeyi düşünüyor. Özilhan ailesi hem kendilerinin hem de kızlarının sağlığını düşündüğü için teknelerine misafir kabul etmeyecek.

Aslı Üstünkaya

Unifree Duty Free İşletmeciliği’nin ortağı Aslı Üstünkaya şöyle dedi: “Hayattaki en büyük değerim oğullarım Aslan ile Üstün. Sağlıklı, güvenli bir tatil ortamı oluşmadan hiçbir yere gitmeyi düşünmüyorum. Şartlar tatil yapmaya uygun hale geldiğinde de tercihim Ege Denizi’ndeki adalar ve koylar olacak.”

Yağmur Tanrısevsin

Karantina döneminin bitmesini dört gözle bekliyorum. Mersin’de yaşayan ailemi ve arkadaşlarımı çok özledim. Onlara koşup sağlık kurallarına ve sosyal mesafeye dikkat ederek hasret gidereceğim. Sonra da İstanbul’a dönüp sahilde uzun yürüyüşler yapıp güzel İstanbul’un keyfini çıkaracağım.”

Şükrü Özyıldız

“Dünyaya musallat olan bu lanet virüs bizlere ne kadar değerli şeylere sahip olduğumuzu ama kıymet bilmediğimizi öğretti. Tek isteğim, hayat bir an önce normale dönsün. O gün sevdiklerimle birlikte doğa ananın bizi kucaklayacağı her yerde tatil yapabilirim. Deniz ya da yayla hiç fark etmez.”