Baht Oyunu'nun yakışıklı Bora'sı Aytaç Şaşmaz'ın yaşını duyanlar inanamadı

Cemre Baysel ile başrollerini paylaştığı Baht Oyunu dizisinin Bora'sı ünlü oyuncu Aytaç Şaşmaz'ın yaşını duyanlar şoke oldu. Şaşmaz önceki gün 23 yaşına bastı.

Baht Oyunu'nun yakışıklı Bora'sı Aytaç Şaşmaz'ın yaşını duyanlar inanamadı

Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Baht Oyunu'yla ekrranlara dönen ünlü oyuncu  Aytaç Şaşmaz 23 yaşına girdi. Şaşmaz'ın yaşını öğrenenler ise inanamadı.

Cemre Baysel de rol arkadaşının doğum gününü dizi setinde özel yaptırdığı bir pastayla kutladı. Bu anları sosyal medya hesaplarından paylaşan ikiliden Baysel, “İyi ki doğdun, iyi ki varsın dünyanın en güzel kalpli insanı” dedi.

Baht Oyunu'nun yakışıklı Bora'sı Aytaç Şaşmaz'ın yaşını duyanlar inanamadı - Resim : 2

Aytaç Şaşmaz da doğum gününü hatırlayan herkese teşekkür etti

Şaşmaz, “Bu zor günlerde yüzümüz biraz olsun güldü çok şükür. Bu kadar güzel insanlarla çalıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. İyi ki varsınız ve bu serüvenin içinde olduğum için şükürler olsun! Bu günü kutlayan herkese teşekkür ederim” dedi.

 Aytaç Şaşmaz kimdir?

1994 yılında İstanbul’da doğmuştur. Aytaç Şaşmaz, 1.80 metre boyunda, 77 kilodur. Aynı zamanda oyuncu İsmail Ege Şaşmaz’ın kardeşi olan Aytaç Şaşmaz'ın ilk oyunculuk deneyimi, 2017 yılında rol aldığı "Kötü Çocuk" isimli sinema filmidir.

Star TV ekranlarında yayınlanan, başrolünde Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı Söz dizisinin kadrosunda yer alan Şaşmaz, reklam filmlerinde de boy göstermiştir.