Semerci ve Özkök, komedyen Şahan Gökbakar'ın Cengiz ile Ahtapot tweet'i için ne dedi?

Her çarşamba akşamı tv100 ekranlarına gelen Cengiz ile Ahtapot'ta, ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın Özkök ve Semercioğlu'nun Mehmet Cengiz ile yaptığı röportaj hakkındaki paylaşımı konuşuldu. İki ismin Gökbakar'ın tweet'i hakkındaki yorumları dikkat çekti.

Haftanın öne çıkan önemli olaylarından sanat, siyaset ve magazin dünyasının hiç konuşulmayanlarına kadar en çok merak edilenler Cengiz ile Ahtapot'ta masaya yatırıldı.

Gökbakar'ın Cengiz ile Ahtapot tweet'i

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Cengiz Semercioğlu ve Ertuğrul Özkök'ün geçtiğimiz günlerde iş insanı Mehmet Cengiz'le yaptığı röportajdan bir bölüm paylaşarak eleştiride bulundu.

Gökbakar'ın tweet'ini yorumlayan Semercioğlu ve Özkök'ün sözleri dikkat çekti.

'Sosyal medyanın gazıyla öyle bir rüzgar oluşturuluyor ki...'

Semercioğlu,  ''Şahan Gökbakar’ın attığı tweete şaka diye baktım. Sosyal medyanın gazıyla öyle bir rüzgar oluşturuluyor ki; ‘Çakmasam ben buna olmaz. Ben buna illa bir laf sokmam lazım, bunu bir eleştirmem lazım’a geliyor.'' ifadelerini kullandı.

Özkök: Yapsın, ben seviyorum böyle mizahi eleştirileri

Özkök ise 'Yapsın, ben seviyorum böyle mizahi eleştirileri. Ama giderek daha çok insan o mülakkattaki bilgileri yavaş yavaş kullanmaya başladılar. Ama bir şey öğrendim ben. Bu ülkede, kardeşim gidip, dünyanın en büyük katilleri ile en büyük mafya örgütlerinin başındaki insanlarla mülakat yaparsan, kıymetli olur. Ama eleştirilen bir iş insanına mikrofunu uzattığın zaman fena olur.'' şeklinde yorumladı.

Özkök sözlerinin devamında, 'Ancak şuna hazırlıklı olalım; ikditar değişse de yeni gelecek olan dönemde bir takım insanlara da aynı şeyler yapılacak.'' dedi.