Cengiz Semercioğlu ve Ertuğrul Özkök arasında dikkat çeken diyalog! “Neden iktidara CHP böyle bir koz veriyor?”

tv100’ün ilgi ile takip edilen programı Cengiz ile Ahtapot programında Cengiz Semercioğlu ve Ertuğrul Özkök arasında dikkat çeken bir diyalog yaşandı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Ekonomi Vizyon Belgesi’nin de konuşulduğu programda Semercioğlu, “Ben şuna itiraz ediyorum. Neden iktidara veya diğer tarafa CHP böyle bir koz veriyor?” diye sordu.

Haftanın öne çıkan önemli olaylarından sanat, siyaset ve magazin dünyasının hiç konuşulmayanları, en çok merak edilenleri her hafta Cengiz Semercioğlu ve Ertuğrul Özkök'ün sunumuyla Cengiz ile Ahtapot'ta masaya yatırılıyor.

tv100’de ilgi ile takip edilen programda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 'İkinci Yüzyıla Çağrı' toplantısında açıkladığı CHP'nin ikinci yüzyıl vizyonu da ele alındı.

"Neden iktidara veya diğer tarafa CHP böyle bir koz veriyor?"

Ertuğrul Özkök, Türkiye’nin artık küresel iş birliklerine açık olması gerektiğini ifade etti. Özkök’ün sözlerinin ardından ise Cengiz Semercioğlu araya girerek, “Ben şuna itiraz ediyorum. Neden iktidara veya diğer tarafa CHP böyle bir koz veriyor?” diye sordu.

Özkök, ise daha sonra “İktidara koz vermek için bahaneye gerek yok” ifadelerini kullandı.