Cenk Küpeli'den boşanan Demet Şener'den sürpriz açıklama: Yeniden...

Geçtiğimiz Ocak ayında iş insanı Cenk Küpeli'den boşanan eski manken Demet Şener'in açıklamaları kafa karıştırdı. "Aşk kolay kolay bitmez" diyen Şener, "Cenk benden hiç vazgeçmedi. Yeniden ilişki konusunda istekli. Evlilik şart değil. Allah yolumuzu bir çizdiyse, devam ederiz" sözlerini kullandı.

Cenk Küpeli'den boşanan Demet Şener'den sürpriz açıklama: Yeniden...

2019 yılında dünyaevine giren Demet Şener ve Cenk Küpeli çifti, geçtiğimiz ocak ayında tek celsede boşanarak gündem olmuştu. 1,5 yıllık evliliğin ardından sürpriz şekilde boşanmalarına karşın görüşmeye devam eden çiftten Şener, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Cenk Küpeli'ye hala aşık mısınız?" sorusunu yanıtlayan Demet Şener, "Aşk kolay kolay bitmez, yoğun duygularımız devam ediyor" ifadelerini kullanarak adeta barışma sinyalleri verdi.

Boşanma kararı alan çiftin ayrılma nedeni ise Cenk Küpeli'nin bebek istemesi, iki çocuk sahibi eski kraliçenin ise üçüncü kez anneliğe sıcak bakmamasıydı. Boşandıktan sonra "Severek ve üzülerek boşandık" diyen Şener'in yeni açıklamaları ise kafaları karıştırdı.

Cenk Küpeli'den boşanan Demet Şener'den sürpriz açıklama: Yeniden... - Resim : 2

"Yeniden ilişki konusunda istekli. Evlilik şart değil"

Şener, "Cenk Küpeli'ye hala aşık mısınız?" sorusuna, "Aşk öyle kolay kolay bitmez. Evet, birbirimize karşı yoğun duygularımız hâlâ devam ediyor. Evliliğimiz zaten çocuk nedeniyle tıkandığı için ayrıldık. Bu konuda ikimiz de kendimizce haklıyız. Cenk dört dörtlük bir insan. Kalbi temiz, merhametli. Benden hiç vazgeçmedi. Yeniden ilişki konusunda istekli. Evlilik şart değil. Allah yolumuzu bir çizdiyse, devam ederiz" yanıtını verdi.

"Tekrar bir araya gelebiliriz"

Geçtiğimiz günlerde Cenk Küpeli ile ilişkileri hakkında açıklamalarda bulunan Demet Şener, "Cenk'le görüşüyoruz ama tekrar evlenmek gibi bir planımız yok. Belki tekrar bir araya gelebiliriz ama şu an o bile söz konusu değil" açıklamalarında bulunarak kafaları karıştırmıştı.

Kaynak: Posta