Kötü haberi Şenol Güneş verdi

A Milli Takım'da Cenk Tosun şoku yaşanıyor. Everton formasını giyen yıldız futbolcu sakatlığı nedeniyle İzlanda ve Andorra maçlarında görev yapamayacak.

Kötü haberi Şenol Güneş verdi

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Cenk Tosun'un maçlara çok iyi hazırlanmasına rağmen sakatlığı nedeniyle İzlanda ve Andorra maçlarında görev yapamayacağını açıkladı.

Dün akşam yapılan antrenmanda Cenk Tosun’un yaşadığı sakatlık sonrasında kadrodan çıkarıldığını söyleyen Güneş, “İzlanda bu konularda bizden daha iyi çalışıyor. Antalya’da, bizim kendi şehrimizde kamp yaptılar ve dışarıya kuş uçurtmadılar. Ben buraya gelmeden gerekli haberler gitmiş herkese, Cenk’in haberini de sizden öğrendim. Aslında bugün Cenk’in durumunu açıklayacaktım ancak sizler öğrenmişsiniz. Cenk’in kasığında dünkü antrenmanın son kısmında hafif açılma oldu. Çok ciddi görünmüyor ama 1 haftada düzelecek bir sakatlık gibi, bu nedenle de 2 maçta da oynayamayacak. Emre hafta başından beri iyi çalışıyor. Sağlıklı olarak bizimle birlikte. Cengiz’de ise herhangi bir sıkıntı yok” açıklamasını yaptı.