Cennet Mahallesi’nin Pembe’sinden yıllar sonra gelen itiraf! “Biri manken diğeri türkücü…”

Bir döneme damga vuran Cennet Mahallesi dizisinde ‘Pembe’ karakteriyle adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Melek Baykal, yıllar sonra Alişan ve Çağla Şikel ile ilgili itirafta bulundu. Baykal, biri manken ve birinin de türkücü olmasından dolayı dizide rol almak istemediğini itiraf etti.

Cennet Mahallesi’nin Pembe’sinden yıllar sonra gelen itiraf! “Biri manken diğeri türkücü…”

Cennet Mahallesi dizinde ‘Pembe’ karakterine hayat veren Melek Baykal, Müjdat Gezen ile Bizim Ev'e konuk oldu. Aynı dizide ‘Yunus’ rolüyle bulunan Müjdat Gezen’e bomba itiraflarda bulunan Melek Baykal, sosyal medyayı salladı.

Cennet Mahallesi’nin Pembe’sinden yıllar sonra gelen itiraf! “Biri manken diğeri türkücü…” - Resim : 1

MEMNUN OLMADIĞINI AÇIKLADI

Melek Baykal, Cennet Mahallesi dizinin yapımcısı Türker İnanoğlu ile ilk görüşmesinden sonra başrolde oynayacak isimlerden memnun olmadığını açıkladı.

Cennet Mahallesi’nin Pembe’sinden yıllar sonra gelen itiraf! “Biri manken diğeri türkücü…” - Resim : 2

ÖN YARGI SAHİBİ OLDUĞUNU BELİRTTİ

Baykal, Alişan ve Çağla Şikel'in o dönem ekran tecrübesinin olmaması ve birinin türkücülük, diğerinin ise modellikten geliyor olması nedeniyle ön yargı sahibi olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

Cennet Mahallesi’nin Pembe’sinden yıllar sonra gelen itiraf! “Biri manken diğeri türkücü…” - Resim : 3

"BİRİ MANKEN DİĞERİ TÜRKÜCÜ OYNAMAM KUSURA BAKMAYIN"

"Ben ikisine de karşı çıkmıştım. Çünkü Türker İnanoğlu benimle ilk konuştuğunda dedi ki Alişan ve Çağla Şikel var. Dedim ki o zaman beni affedin ne olur, çünkü ben biri manken diğeri türkücü oynayamam kusura bakmayın. Israrla 'Sen bana güven, olacak' dedi ve gerçekten de oldu. Türker abi havayı çok iyi koklayan bir adamdı."

Cennet Mahallesi’nin Pembe’sinden yıllar sonra gelen itiraf! “Biri manken diğeri türkücü…” - Resim : 4