Cep telefon devi Oppo, toplu iş görüşmesi başlattı

Dünyanın en büyük cep telefon üreticilerinden Oppo, üretim üssünü kurduğu Tuzla'da toplu iş görüşmesi yaptı. Tuzla Belediyesi Kariyer ve İstihdam Merkezi ile Oppo bir iş birliği yaparak 200 üretim personeli için toplu iş görüşmesi başlattı.

Cep telefon devi Oppo, toplu iş görüşmesi başlattı

Dünyanın önde gelen cep telefonu şirketlerinden Oppo, İstanbul Tuzla’da kuracağı üretim üssü için personel alımına başladı. Oppo ile Tuzla Belediyesi Kariyer ve İstihdam Merkezi (TUZKAM) bir iş birliği yaparak 200 üretim elemanı için toplu iş görüşmesi organize etti.

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında Tuzla Belediyesi Nikâh Sarayı ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve iki gün süren toplu iş görüşmesine yaklaşık bin 200 kişi katıldı. İki gün yapılan iş görüşmeleri sonucunda 30 kişi iş sahibi oldu.

200 kişilik bir istihdam hedefi

Oppo Türkiye’nin İnsan Kaynakları Müdürü Gökçe Bulut istihdamın peyderpey artacağını söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü: "Ocak ayı için üretim personeli olarak 200 kişilik bir istihdam sağlamayı hedefliyoruz. Bugün de burada üretim personellerinin işe alımlarını gerçekleştirmek için geldik. Yaklaşık 200 kişilik bir ekiple Ocak ayında faaliyete başlayacağız."

Pandemi nedeniyle iş görüşmelerini online olarak gerçekleştiren şirket, üretim aşamasında çalışacak kişileri yüz yüze görüşmelerle işe alıyor. Tuzla Belediyesi Kariyer ve İstihdam Merkezi tarafından oluşturulan platformla iyi bir işbirliği yaptıklarını sözlerine ekleyen Bulut, "Bu şekilde daha fazla adaya ulaşmış olduk" dedi.

Alış 32,5794
Satış 32,5964
Değişim 0,11
Son Değer 32,5879
En yüksek 33,09
En düşük 32,49
Haftalık Değişim 0,00%
Haftalık En Düşük 0,00
Haftalık En Yüksek 0,00
Aylık Değişim 0,00%
Aylık En Düşük 0,00
Aylık En Yüksek 0,00