Canavarca hisle, eziyet çektirerek öldürmüş!

Öğrencisi tarafından öldürülen araştırma görevlisi Ceren Damar Şenel'le ilgili soruşturma tamamlandı. Savcılık gözü dönen katil için, "Canavarca hisle, eziyet çektirerek öldürmüştür." dedi. Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.

Canavarca hisle, eziyet çektirerek öldürmüş!

Soruşturma tamamlandı, tüyler ürperten cinayetin perde arkası ortaya çıktı. İddianamede katilin ceren hocayı canavarca öldürdüğü belirtildi. Katil için ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi.

Savcılık iddianamesinden

Savcılık, tüyler ürperten cinayet hakkında iddianameyi Ankara 33. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sundu.

İddianamede katilin, Ceren Hoca'ya 2016 yılında husumet duymaya başladığı belirtildi ve husumetin kaynağı şu şekilde anlatıldı:

İsmail Hikmet'in o yıl devlet teorisi sınavından kopya çekerken yakalandığı ve Ceren Damar Şenel'in de İsmail Hikmet hakkında tutanak tuttu. Bunun üzerine öğrencinin 1 hafta okuldan uzaklaştırıldı.

"Canavarca hisle öldürdü"

İddianamede katil zanlısı İsmail Hikmet'in, Ceren Damar Şenel'e yere düştükten sonra da bıçakla saldırmaya devam ettiği belirtildi. “Canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürdüğü anlaşılmaktadır" denildi

Olay nasıl olmuştu?

Yürekleri yakan olay 2 Ocak tarihinde Ankara'da yaşanmıştı. Araştırma görevlisi Ceren Damar Şenel, Hasan İsmail Hikmet'i kopya çekerken yakalamış ve tutanak tutmuştu

Gözü dönen öğrenci saatler sonra Ceren Hoca'nın odasını basarak 17 bıçak darbesiyle Ceren Damar şenel'i öldürmüştü.