Cesedi fındık bahçesinde parçalanmış şekilde bulundu!

Ordu'da Hasan Usman'dan (63) 3 gündür haber alamayan ailesi, komşularından Usman'ın evini kontrol etmesini istedi. Hasan Usman'ın cesedi, evine 100 metre mesafedeki fındık bahçesinde parçalanmış şekilde bulundu.

Cesedi fındık bahçesinde parçalanmış şekilde bulundu!

Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı Oğmaca Mahallesi'nde yaşayab Hasan Usman'dan haber alamayan ailesi, adamın komuşlarından evi kontrol etmelerini istedi. Usman'un evine giden komşuları kapıyı açık şekilde buldu. Kayıp adamı bulmak için evin civarlarını arayan komşular, Usman'ın cesdini evine 100 metre uzaklıktaki fındık bahçesinde parçalanmış halde buldu. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Yapılan incelemede Hasan Usman’ın belden aşağısının parçalanmış olduğu belirlendi. Usman’ın yabani hayvanların saldırısına uğramış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor

"CESEDİN BELDEN AŞAĞISI YOK"

Hayatını kaybeden Hasan Usman’ın kuzeni Bilal Usman konu ile ilgili, “3 gündür evin lambaları yanmıyordu, bu nedenle şüphelendim. Oğluna telefon açtım, ‘Babanın ışıkları yanmıyor’ dedim. Kendisinde çeşitli rahatsızlıklar da vardı. Oğlu da bir komşumuza ulaşmış ve komşu da bahçeleri gezerken bu durum ile karşılaşmış. Cesedin belden aşağısı yok, hayvanlar parçalamış. Çamaşırları falan çıkarılmış” ifadelerini kullandı.

Cesedi fındık bahçesinde parçalanmış şekilde bulundu! - Resim : 1

Olay yerinde jandarma ekipleri ve cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Usman’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Ordu Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.