Çeşme'deki yangın kontrol altına alındı! Kundakçı böyle yakalandı

İzmir'in en ünlü tatil beldelerinden biri olan Çeşme'de akşam saatlerinde yangın çıktı. Yetkililer yangının kontrol altına alındığını duyururken, kundakçı da kıskıvrak yakalandı.

Çeşme'deki yangın kontrol altına alındı! Kundakçı böyle yakalandı

İzmir Çeşme'de çıkan yangın 23.00 sıralarında çıktı. Vatandaşlar anında fark edip yetkililere haber verirken, yangın çamlık alanda başlayıp makilik alana sıçradı. Sabaha kadar süren çalışmalar sonucu yangın kontrol altına alındı. Yangına sebep olan şüpheli de polis ekipleri tarafından yakalandı. 

RÜZGARIN ETKİSİYLE ALEVLER YAYILDI

Yangın saat 23.00 sıralarında, Çeşme ilçesi Karadağ mevkiinde meydana geldi. Alevleri görenlerin ihbarı üzerine yangının çıktığı yere itfaiye ekipleri sevk edildi. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın, geniş bir alana yayıldı.

KUNDAKÇI GÖZALTINA ALINDI

Yangını çıkardığı ve alanı kundakladığı belirlenen K.Ç. adlı bir şüpheli polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Şüpheli gözaltına alınarak polis merkezi amirliğine götürüldü.

SABAHA KADAR MÜDAHALE EDİLDİ

Günün ilk ışıklarında yangın bölgesinde, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, helikopterlerle yanan alana müdahale etti. İki helikopter denizden aldıkları suyu yanan bölgelere atarak harlanan alevlere müdahale etti.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Bölgede çıkan yangın günün aydınlanması ile beraber havadan müdahale ile kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.