Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak boşandı! 8 yıllık evlilik tek celsede son buldu

2014 yılında dünya evine giren ve son dönemde üzerlerinde kara bulutlar dolaşan Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak çifti boşandı. Anlaşmalı olarak boşanan çiftin davası 15 dakika sürdü.

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak boşandı! 8 yıllık evlilik tek celsede son buldu

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak çiftinin 8 yllık evliliği İzmir-Ödemiş Adliyesi'nde görülen davayla son buldu. Evliliklerindeki sorunlarını aşamayan çiftin davası 15 dakika kadar sürerken oğulları Okan Ali'nin velayeti Ceyda Düvenci'ye verildi.

Ayrılık haberleri karşısında uzun süre sessiz kalan Ceyda Düvenci, Instagram paylaşımı ile boşanmanın sinyalini vermişti:

"Bazen istemesen de bambaşka bir yola çıkmak zorunda kalırmışsın… Sözler yetersiz kalırmış bazen… Evet, gözlerim hüzünlü baksa da gülmeye devam edeceğim… Ve hayat sana yine de teşekkür ederim. Vardır benim için bir planın hep bilirim… Akışa bıraktım kendimi, gelecek günlerin güzelliğine güveniyorum… Ateş böcekleri iyidir… Bir de sinek kuşları..."

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak boşandı! 8 yıllık evlilik tek celsede son buldu - Resim : 1

'SENİ HİÇ BIRAKMAYACAĞIM' DEMİŞTİ...

Bülent Şakrak, eşi Ceyda Düvenci'nin nisan ayındaki doğum gününü romantik bir mesajla kutlamış ve 'seni hiç bırakmayacağım' demişti..

"Fotoğraf 2014 ve kutladığımız ilk doğum günün, aradan 9 yıl geçti ,Melisa büyüdü ,Ali doğdu (askere gitti geldi😂)yaşam aktı envai çeşit şey yaşandı, gezildi, dolaşıldı, çalışıldı, çabalandı, yaş alındı ancak yaşlanılmadı falan...Bu süreçte senin hayata tutunma biçimin, inadın, analığın ve gayretin hiç değişmedi, bu nedenle evdeki ben ve cümle canlının(kediler, köpekler, fareler, çocuklar)sana olan hayranlığı da hiç bitmedi, yeni yaşının da sana daha öncekiler gibi şans, bereket ve çokca huzur getirmesini diliyorum ve seni gerçekten çook SEVİYORUM.

Cemal Süreyya’nın dediği gibi “Ben senin sevgilin, eşin, baban, ağabeyin, arkadaşınım. Biri bitse biri kalır...Seni hiç bırakmayacağım!” İyi ki doğdun çocuklarımın anası..❤️"

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak boşandı! 8 yıllık evlilik tek celsede son buldu - Resim : 2