Ceyda Düvenci'den usta oyuncuya tepki çeken sözler! "Umarım kapı kapı gezmezsin"

Ceyda Düvenci, programına usta oyuncu Nazan Kesal'ı konuk etti. Ceyda Düvenci'nin sohbet arasında usta oyuncuya yönelik "Umarım bu dizide en az kalırsın da kapı kapı gezmek zorunda kalmazsın" sözleri saygısızlık olarak değerlendirildi. Sosyal medyada yüzlerce kişi tarafından eleştirildi.

Ceyda Düvenci'den usta oyuncuya tepki çeken sözler! "Umarım kapı kapı gezmezsin"

Ceyda Düvenci, NTV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Sohbetler adlı programıyla izleyici karşısına çıkıyor. Birbirinden ünlü isimlerin konuk olduğu programda, bu hafta usta oyuncu Nazan Kesal vardı. 

Son projesi Hayatla Barış filminde Aysel Telli'ye hayat veren Nazan Kesal, programda Ceyda Düvenci'nin sorularını yanıtladı, hayatına dair açıklamalarda bulundu. 

Programın sonuna doğru "İyi ki varsın" diyerek söze giren Ceyda Düvenci, usta oyuncuya, "Topuzunla bir sürü işte seni görmek istiyorum. Topuzunu da seni de çok seviyorum. Ama umarım topuzunla en az dört sene bu dizide kalırsın da kapı kapı gezmek zorunda kalmazsın" dedi. 

Düvenci'nin sözleri üzerine konuşan Nazan Kesal ise "Yani kapı kapı gezmiyoruz zaten de. Çok şükür, ilginç karakterler ilginç roller geliyor yapımlardan" diye konuştu. Ceyda Düvenci'nin bu sözleri sosyal medyada büyük tepki topladı.