Ceyhun Kazancı açıkladı! Beşiktaş, iki yıldızın transferinde büyük aşama kaydetti!

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, siyah beyazlı takımın transfer gündemi hakkında konuştu. İsmi siyah beyazlılarla anılan isimlerin son durumu hakkında bilgi veren Kazancı, Daler Kuzyaev ve Daniel Amartey’in transferi konusunda aşama kaydettiklerini açıkladı.

Ceyhun Kazancı açıkladı! Beşiktaş, iki yıldızın transferinde büyük aşama kaydetti!

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, siyah beyazlı takımın kadro yapılanması ve transferde ismi geçen futbolcular Coutinho, Daler Kuzyaev, Daniel Amartey, Jean Onana, Halil Dervişoğlu, Miha Zajc ve Manuel Lanzini hakkında konuştu.

NTV Spor’a konuşan Kazancı’nın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Coutinho olmaz. Yıllık ücreti 7 milyon Euro. Bu şartlarda transferi gerçekleşmez. Transfer döneminin son günleri iş değişirse bilemem ama şu an imkânsız.

“ZAJC LİSTEMİZDE YOK”

Miha Zajc transfer listemizde yok.

Ceyhun Kazancı açıkladı! Beşiktaş, iki yıldızın transferinde büyük aşama kaydetti! - Resim : 1
Daniel Amartey

 

KUZYAEVE VE AMARTEY’DE SON DURUM

Daler Kuzyaev ve Daniel Amartey konusunda aşama kaydettik. Bu hafta içinde 2 oyuncunun da durumu belli olacak. Transferleri tamamlamaya çalışıyoruz.

Ceyhun Kazancı açıkladı! Beşiktaş, iki yıldızın transferinde büyük aşama kaydetti! - Resim : 2
Daler Kuzyaev

 

“ONANA TRANSFERİNİ DURDURDUK”

Jean Onana için kulübü Lens’e kiralama teklifinde bulunduk. Fakat Lens, Onana’yı bonservisi ile vermek istedi. Şu an bu transferi durdurduk.

HALİL DERVİŞOĞLU

Halil Dervişoğlu için kulübü Brentford 2 milyon Euro bonservis bedeli istedi. Biz bonservis bedeli ödemek istemiyoruz. Bir sonraki satıştan yüzde 30 pay teklif ettik, kabul etmediler. Şu an Halil için beklemeye geçtik.

YUSUF YAZICI

Yusuf Yazıcı gündemimizde yok.

TAYFUR BİNGÖL TAKIMDA KALACAK MI?

Tayfur Bingöl için Alanyaspor 1 milyon Euro istiyor. Bu şartlarda transfer zor. Eğer bonservis bedeli düşerse tekrar görüşürüz.

LANZINI

Lanzini gündemimizde hiç olmadı. Transfer listemiz değil. Lanzini ile ilgili bir girişimimiz olmayacak.

“SAISS AYRILMAK İSTİYOR”

Saiss ayrılmak istiyor. Fakat henüz istediğimiz düzeyde bir teklif gelmedi. Beklentimizi karşılayan teklif gelirse ayrılığına onay veririz.