Ceza yiyeceğini öğrenince ikinci sigarayı yaktı: 'Kayıtta mısın? Çekin beni'

Türkiye'nin pek çok ilinde polis ekipleri harekete geçerek sürücülerin sigara yasağına uyup uymadıkları denetledi. Araçlarda sigara içen sürücülere 153 lira ceza kesildi.

Ceza yiyeceğini öğrenince ikinci sigarayı yaktı: 'Kayıtta mısın? Çekin beni'

Kapalı alanlarda sigara içilmemesine yönelik yasak, otomobilleri de kapsadı. Yasağa uymayan pek çok sürücüye ceza kesildi. Sigara yasağını yerinde bulan da oldu. Eleştiren de… Ömer Korkmaz isimli taksi şoförü "Bence güzel bir uygulama. Trafikte sigara içmek uygun değil, dikkat dağınıklığına neden oluyor" dedi.

“Kayıtta mısın? Çekin beni”

Muğla'da, kamyonetinde sigara içtiği için durdurulan sürücü D.D. ise yasağa ilginç bir tepki verdi.

D.D, kamyonetinde sigara içtiği için 153 lira ceza kesileceğini öğrenince yeni bir sigara yakıp, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına "Kayıtta mısın? Çekin beni" dedi.

Muğla'da, kamyonetinde sigara içtiği için durdurulan sürücü D.D., 153 lira ceza kesileceğini öğrenince yeni bir sigara yakıp, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına "Kayıtta mısın? Çekin beni" dedi.

Muğla'da 'dumansız araçlar uygulaması' kapsamında, Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de karayolunda denetim yaptı. 10 personel ile yapılan ve 3 saat süren denetimde 200 araç, durduruldu. 20 sürücüye aracında sigara içtiği gerekçesiyle 153'er lira para cezası kesildi.

Direksiyon başında sigara içerken durdurulan kamyonet sürücüsü D.D. ise ceza kesileceğini öğrenince araçtan indi. Kısa süre sonra da geri binip, yeni bir sigara yaktı.

D.D., kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Kayıtta mısın? Çekin beni" dedi.

Sigarasını içtikten sonra da yoluna devam etti.