Cezaevinden çıktı, ölü bulundu! İstanbul'da sır dolu olay! İntihar mı, cinayet mi?

İstanbul'da yaşayan 19 yaşındaki Soner Siyahtaş, cezaevinden çıkmasının ardından kısa bir süre sonra ağabeyinin ofisinde başından tabancayla vurulmuş şekilde ölü olarak bulundu. İntihar vakası olarak değerlendirilen olaya itiraz eden Siyahtaş'ın ailesi, cinayet şüphesi bulguları sonrası savcılığa suç duyurusunda bulundu. tv100 muhabiri Halil Sadri Yılmaz'ın özel haberi...

İstanbul'da esrarengiz bir olay yaşandı. Motokurye olarak çalışan 19 yaşındaki Soner Siyahtaş, yaklaşık 1 yıl önce motosiklet kazası yaptı.

Kazada arkasına bindirdiği çocukluk arkadaşı Yusuf Ergün hayatını kaybetti. Bunun üzerine Ergün'ün ailesi Soner Siyahtaş'tan şikayetçi oldu.

CEZAEVİNDEN TAHLİYE EDİLDİ, ÖLÜ BULUNDU

Sanık Siyahtaş, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 6 ay hapis cezası alan genç, tahliye edildikten kısa bir süre sonra ağabeyinin ofisinde ölü bulundu.

Başından tabancayla ateş edilerek öldürüldüğü belirlenen Siyahtaş'la ilgili ailesi, ölümü şüpheli buldu.

VEFAT EDEN ŞAHSIN AİLESİ TEHDİT ETMİŞ

Siyahtaş'ın ailenin avukatı Muhammet Ali Koca yaptığı açıklamada, "Bu süreçte müvekkilimize, vefat eden kişinin (Yusuf Ergün) yakınlarından 'başınıza herhangi kötü bir şey gelirse, bunun sebebi ya da sorumlusu olarak bizi görebilirsiniz'" dedi.

Soner Siyahtaş'ın acılı ağabeyi ise, ofisindeki güvenlik kameralarında yaptığı incelemede, kardeşini tehdit eden kişinin olay gecesi bina önünde olduğunu gördü.

Aile ve avukatları, tehdit ve güvenlik kameraları sonrası cinayetten şüphelenerek olayın aydınlatılması için savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Savcılık olayla ilgili inceleme başlattı.