CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut’tan iş birliği mesajı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, yerel seçimde iş birliği mesajı verdi. "Partileri zorlayarak bir şey yapma şansımız yok." dedi. Bulut, Genel bir ittifak olmayacağının altını çizdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut’tan iş birliği mesajı

31 Mart 2024 yerel seçimleri için geri sayım sürüyor. Siyasi partiler çalışmalarına hız verdi. Cumhur İttifakı, yerelde iş birliğine gidecek ancak muhalefet partileri için durum henüz böyle değil...

Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin bulut, basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi, iş birliğine kapıları kapatmıyor. Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, partisinin ittifaklara bakış açısını anlattı. Bulut, "Genel bir ittifak olmayacak" dedi.

"GENEL BİR İTTİFAK OLMAYACAĞINI SÖYLÜYORUZ"

tv100 Editörü Betül Araz'ın haberine göre, Bulut, yaptığı açıklamada, "İş birliği konusunda Genel Başkanımız niyetini ifade etti, orada sorun yok. Genel ittifak olmayacağını ise hem resmi hem gayri resmi herkes söylüyor. Partileri zorlayarak bir şey yapma şansımız yok. Ama toplumun beklentileri var. Realite var. Halka rağmen siyaset yapma şansınız yok. Hiçbir belediye başkanının iş birliğine yok diyeceğini sanmıyorum” dedi.