Kemal Kılıçdaroğlu ilk kez yanıt verdi! İstifa edecek mi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası ilk kez istifa sorusuna yanıt verdi. İstifa edip etmeyeceğine dair Kılıçdaroğlu, "MYK’da, Parti Meclisi’nde incelemeler, değerlendirmeler, tartışmalar yapılacak ve hep birlikte karar vereceğiz ve kamuoyuyla paylaşacağız" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu ilk kez yanıt verdi! İstifa edecek mi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimden sonra halktv.com.tr yazarı Fikret Bila'ya konuştu, istifa sorusuna yanıt verdi.

"HEP BİRLİKTE KARAR VERECEĞİZ"

Seçim sonrası istifa konusunda bir karar verip vermediği sorulan Kılıçdaroğlu, "CHP çok köklü bir parti. CHP’de her düşünce rahatlıkla dillendirilir, tartışılır ve bu süreç sonunda partinin yetkili kuralları karar verir. Şimdi bu süreci yaşıyoruz. MYK’da, Parti Meclisi’nde incelemeler, değerlendirmeler, tartışmalar yapılacak ve hep birlikte karar vereceğiz ve kamuoyuyla paylaşacağız" yanıtını verdi.

"İMAMOĞLU İLE HİÇBİR SORUN YOK"

Parti içinde bir gerginlik olup olmadığını, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla Genel Merkez Yönetimi arasında bir tartışma olup olmadığına ilişkin soruya Kılıçdaroğlu, "Hiçbir bir sorun yok. Hiçbir gerginlik yok. Hep birlikte konuşup, değerlendirip yol haritamızı belirleyeceğiz" yanıtını verdi.