CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Ben de üzüldüm, çok utandım

tv100 ekranlarında yayınlanan Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programına konuk olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel , dün yaşanan Türk Futbolundaki kara gece hakkında konuştu. Özel, "Bugün Ankaragücü’nün yayınladığı metni de çok önemsiyorum. Dün o yumruğu atanı Ankaragücü’ne mal edemezsiniz. Hastanenin önünde 3-5 tane “Eline sağlık” diye bağıranı da mal edemezsiniz. Çok üzüldüklerini, çok utandıklarını düşünüyorum. Ben de çok üzüldüm ve çok utandım" şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Az Önce Konuştum programında Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı. Dün akşam oynanan MKE Ankaragücü- Çaykur Rizespor karşılaşmasında MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın, hakem Halil Umut Meler'e yaptığı yumruklu saldırı Türkiye'nin gündemine oturdu.

Özgür Özel konu ile ilgili, "Bugün Ankaragücü’nün yayınladığı metni de çok önemsiyorum. Dün o yumruğu atanı Ankaragücü’ne mal edemezsiniz. Hastanenin önünde 3-5 tane “Eline sağlık” diye bağıranı da mal edemezsiniz. Ankaragücü’ne yakışan tavır, bugün yapılan açıklamadaki tavırdır. Ankaragücü çok önemli bir kulüptür. Çok üzüldüklerini, çok utandıklarını düşünüyorum. Ben de çok üzüldüm ve çok utandım. Bir daha böyle şeylerin yaşanmaması için üzerimize düşen neyse hepimizin yapması lazım." açıklamasında bulundu.